Vrijdag 20 december de jaarlijkse overdekte kerstmarkt bij GroenRijk Zwanenburg

IMG-20131214-WA0002Aanstaande vrijdag is het weer zover…….de grote overdekte kerstmarkt bij GroenRijk Zwanenburg. Vanaf 18.30 uur tot 21.30 uur is ons tuincentrum weer omgetoverd in een grote markt waar dit jaar ruim 40 deelnemers uit Zwanenburg en Halfweg met een kraam aanwezig zullen zijn. De organisatie is ook dit jaar weer in handen van Jan de Jong en Danielle Oedekerk van GroenRijk Zwanenburg en ze  hebben er zichtbaar zin in. Leuk om dit voor het dorp te kunnen doen! Zeer divers aanbod, gezelligheid voor jong en oud en het feit dat het overdekt is maakt deze markt zo leuk en anders dan de andere. Gewoon een avondje gezellig uit met het hele gezin! Door de winkel heen zullen diverse winkeliers staan maar ook mensen die u graag willen laten zien wat voor hobby zij uitoefenen. Er zal een kerstkoor zijn die u echt in de kerstsfeer zal brengen. Op het buitenterrein zullen de scouting en ijsclub zorgen voor vermaak voor de kinderen en zal het eten te vinden zijn wat echt bij deze tijd van het jaar hoort: winter bbq, snert en natuurlijk oliebollen en appelflappen. Vanaf dit weekend zijn bij de kassa van GroenRijk ook weer lootjes te koop voor de grote loterij die elk jaar plaats vindt waar prachtige prijzen te winnen zijn die door de deelnemers en leveranciers van GroenRijk beschikbaar zijn gesteld.

Voor de kinderen is er van alles te doen zijn zodat zij zich ook prima vermaken als papa en mama gezellig bijkletsen met bekende. Het tuincentrum met zijn mooie kerstshow is gewoon open deze avond dus de ideale plek om nog even de laatste versieringen en cadeaus te halen voor de kerstdagen beginnen.

Kom dus aanstaande vrijdag naar GroenRijk Zwanenburg aan de IJweg 177 in Zwanenburg voor een leuk avondje uit! Wij willen de mensen uit het dorp vragen zoveel mogelijk te voet of met de fiets te komen i.v.m. parkeren. Volg ons op de facebookpagina van GroenRijk Zwanenburg om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes rondom de kerstmarkt.

Tot vrijdag!!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.