Vrede tussen Café ‘t Calandje en Café Huizinga na succesvolle samenwerking!

Vanaf 9 maart tot en met 16 maart hebben café ‘t Calandje en café Huizinga gelijktijdig met WAR-child en radio 538, gestreden voor alle oorlogskinderen over de hele wereld.
In deze week hebben beiden café’s van alle consumpties die zij verkochten, 0,20 cent gedoneerd aan WAR-child met het resultaat van maar liefst 1000,- euro!
De uitbaters Esther (café ‘t Calandje) en Henk (café Huizinga) hadden ook alles uit de kast getrokken om er een fantastische week van te maken.

Daar waar Esther haar klanten met de hoogste bon van de dag beloonde met presentjes, die onderandere gesponsord waren door: Hairstudio Glass, restaurant Enfes, herenkapsalon Sedat, Sun City en Toys’R’Us, en op woensdagavond een live optreden had van coverband ‘Zezar’, had Henk op donderdagavond een megabenefitoptreden. Henk had het, in samenwerking met zanger en entertainer Jan Vogel, voor elkaar gekregen om maar liefst 10 artiesten te laten optreden! Zowel de coverband Zezar als de artiesten van Jan Vogel hebben geheel kosteloos opgetreden.
Niet alleen Esther en Henk waren onder de indruk van alle aanbiedingen die zij kregen, ook WAR-child had lucht gekregen van deze actie en hadden Esther en Henk op maandag 12 maart uitgenodigd om naar Hilversum te komen voor een intervieuw met radio 538, waar Esther Henk bereigde met haar ‘geheime wapens’. Maar helaas mocht het voor ‘t Calandje niet baten, want na de telling op vrijdag 16 maart kwam duidelijk naar voren dat café Huizinga als winnaar van de battle uit de bus kwam.
Ondanks dat Esther haar verlies sportief opnam, besloot Henk dat het slotfeest toch in ‘t Calandje plaats moest vinden, omdat het onder andere haar idee was, aldus Henk.
Café ‘t Calandje en Café Huizinga willen iedereen bedanken voor hun inzet, hulp en donaties en kijken terug op een fantastische samenwerking.
Dit alles leidt er toe dat Esther en Henk nog lang niet klaar zijn met elkaar en al zitten te broeden op een volgend avontuur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.