(Voorlopig) laatste editie van Dans VanHarte in Amsterdam Nieuw-West πŸ—“ πŸ—Ί

Amsterdam Nieuw-West
Calvijn College Map

Samen dansen, eten en ontmoeten met Valentijn

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte en rondreizend mini-evenement het Danspaleis organiseren op donderdag 13 februari de (voorlopig) laatste editie van Dans VanHarte in Amsterdam Nieuw-West. Locatie is het Calvijn College op Pieter Calandlaan 3. Dans VanHarte is een swingend en gezellig diner dansant voor 60-plussers in Amsterdam. Het wordt een extra feestelijke Valentijnseditie waarbij het niet gaat om de liefde, maar om de ontmoeting. Ben jij Amsterdammer en 60-plus? Houd je van dansen, lekker eten en wil je nieuwe mensen leren kennen? Kom naar Dans VanHarte in Amsterdam Nieuw-West. Meld je aan!

Het programma is van 16.00 tot 20.00 uur. Deuren zijn open vanaf 15.45 uur. Bijdrage voor Dans VanHarte is 7,50 euro per persoon. Met Stadspas is het 5 euro. Reserveren is noodzakelijk via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur (35 ct. per gesprek).

In totaal organiseren Resto VanHarte en het Danspaleis achttien succesvolle edities van Dans VanHarte verspreid over Amsterdam. In totaal genieten bijna duizend ouderen van dans, diner en goed gezelschap. Dans VanHarte is mede mogelijk gemaakt dankzij een donatie van investeringsmaatschappij Redevco.

FOTO

Fotograaf Anne Smeets