Vomar Voordeelmarkt helpt Timothy Fosu-Mensah

Vomar Voordeelmarkt helpt Timothy Fosu-Mensah bij donatie van gratis boodschappen t.w.v. € 50,- aan 100 gezinnen

In Vomar Bijlmerplein was het op zaterdag 2 mei een bijzondere dag. Maar liefst 100 gezinnen mochten op die dag namelijk voor € 50,- gratis boodschappen doen dankzij Timothy Fosu-Mensah, voetballer bij Manchester United. Een initiatief waar Ravinder Ral, Filiaalmanager Vomar Bijlmerplein, graag aan meewerkte: “Er zijn een heel aantal gezinnen die het in deze tijd extra moeilijk hebben, omdat er inkomsten wegvallen. Door deze samenwerking met Timothy hebben we 100 gezinnen kunnen bijstaan in deze uitzonderlijke tijd.”

Timothy Fosu-Mensah, voetballer bij Manchester United, komt oorspronkelijk uit Amsterdam Zuidoost en wilde graag een bijdrage leveren aan de gezinnen die het momenteel moeilijk hebben. Hij zocht contact met de Filiaalmanager van Vomar Bijlmerplein, om samen een actie op te tuigen voor deze gezinnen. Door hun handen ineen te slaan, kon er van elk geselecteerde gezin iemand boodschappen doen bij Vomar Bijlmerplein, waarbij er bij de kassa € 50,- van het totaalbedrag werd afgetrokken. Uiteraard werd er daarbij goed gelet op de afstand tussen de personen en dat er niet teveel klanten in de winkel waren. De actie werd heel goed ontvangen: “Dankzij de donatie van Timothy hebben we voor ruim een week boodschappen in huis kunnen halen”, aldus één van de geselecteerde klanten.

Strijd tegen het coronavirus

Naast deze samenwerking met Timothy Fosu-Mensah zet Vomar zich gedurende de strijd tegen het coronavirus op diverse manieren in om zorgverleners te ondersteunen en eenzaamheid bij ouderen te bestrijden. Zo zijn er onlangs 1.000 Happy Socks gedoneerd aan het Spaarne Gasthuis en zijn er verschillende inzamelingsacties opgezet voor Het Rode Kruis, wordt het initiatief Bezorg de Zorg ondersteund en zijn er ruim 700 boodschappenpakketten bezorgd bij alle AZ-seizoenkaarthouders van 70 jaar en ouder. Ook loopt er daarnaast in alle 69 winkels van Vomar een grote campagne voor de Voedselbank, waarbij er door middel van statiegeld- en productdonaties ondersteuning wordt geboden aan dit goede doel.