Volop Activiteiten in juni bij Groenrijk Zwanenburg

Zaterdag 1 juni Fruitdag, een dag waarop u volop informatie kunt krijgen over fruit in de tuin of op het balkon. Voor de kinderen is er een mogelijkheid om gratis een leuke pot te versieren waar wij natuurlijk ook een gratis aardbeienplant inzetten!

Zaterdag 8 juni hebben we onze jaarlijkse plantjesmarkt op het parkeerterrein voor onze winkel. We hebben deze dag echt superscherpe aanbiedingen om de lege bakken en potten te vullen in de tuin of op het balkon.

Zaterdag 15 juni staat in het teken van BBQ. De mannen van het BBQ team zijn aanwezig om te laten zien en proeven wat u allemaal met een Weber BBQ kan. Kruiden staan deze dag centraal in vele soorten en geuren. Voor de kinderen is er deze dag een springkussen aanwezig, ze kunnen zelf een pizza beleggen en nadat deze op de BBQ is bereid opsmikkelen, er zal een imker aanwezig zijn met een bijenvolk en de kinderen kunnen zelf een bijenhotel maken.

Vanaf zaterdag 22 juni tot en met zaterdag 6 juli vindt er binnen ons tuincentrum een geweldige rozenshow plaats. Een top 10 van geurende struikrozen, een top 10 van geurende klimrozen en verder heel veel bijzondere soorten rozen. Maar ook de nostalgische soorten ontbreken niet. Kom dit ruiken, voelen!

Zaterdag 29 juni staat ons tuincentrum in het teken van “een kijkje op het boerenleven”. Er zullen die dag vooral voor de kinderen veel activiteiten plaatsvinden. Zo hebben we de mogelijkheid om onder begeleiding een rondje te rijden op een tractor, kan je een rondje op een paard rijden en er staan nog veel meer activiteiten op de planning voor die dag voor groot en klein. Dus houdt u vooral onze website www.groenrijkzwanenburg.nl goed in de gaten.

Tevens zijn wij in juni elke zondag open van 12.00 tot 17.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.