Voetspecialist bij Leemans Schoenen

Amsterdam – Een voetdeskundige brengt vrijdag 3 maart een bezoek aan Leemans Schoenen, Tussen Meer 57. Gedurende de hele dag zal deze specialist mensen met voetklachten te woord staan.

Er wordt gratis een voetafdruk gemaakt en tekst en uitleg gegeven over de werking van de Vibrionveer, een nieuwe Zweedse uitvoering.

De Vibrionveer is een vervangingsmiddel van de klassieke steunzool. In tegenstelling tot de rationele steunzool, die vaak hard en statisch is, heeft de Vibrionveer een verende werking. Deze activeert de spieren en de bloedsomloop. Het dagelijks elastisch verend op natuurlijke wijze lopen zonder vermoeidheid of pijnlijke voeten wordt hierdoor bevorderd. Met name in Duitsland en Amerika heeft de Vibrionveer grote opgang gemaakt onder mensen met voetklachten en daaruit voortvloeiende rugklachten.

De veer verbetert op buigzame wijze de stand en de holling van de voet. De gevoelige voorvoet wordt extra door verende kupolen ondersteund en de voet kan weer natuurlijk afrollen. De pijn neemt door deze behandeling af en  spieren en banden worden weer krachtiger. Ook wordt door het verende effect bij iedere stap de totale voetvlakte gemasseerd wat een goede doorbloeding bevorderd.

Bijkomend voordeel van de Fussgold Vibrionveer is het handzame formaat: de Zweedse vinding past in bijna alle modeschoenen.

Mensen met voetklachten en uiteraard ook belangstellenden kunnen zich uitvoerig laten informeren over deze Zweedse uitvinding. Het advies van de specialist is kosteloos. Wel is het zaak van tevoren een afspraak te maken.

Leemans schoenen is telefonisch bereikbaar op: 020 – 6192596