Viering 40 jarig bestaan Tuincentrum GroenRijk van Beem

site-GaandewegschoolAfgelopen woensdag 18 maart was het groot feest bij de familie van Beem. Niet alleen werd de nationale boomfeestdag gevierd op de Gaandewegschool, maar ook het 40 jarig bestaan van het familiebedrijf aan de IJweg 177.

De familie moest op tijd opstaan (wat ze wel gewend zijn, want normaliter gaat de wekker om 06:00) en na een kop koffie vertrokken ze naar de Gaandeweg school in Zwanenburg. Om 9 uur werd daar een echte “Van Beem” boom in de grond geplant door Gerko en Koos met hulp van de Van Beem telgen Sem en Jill.

Het planten van een boom past natuurlijk erg goed bij de familie, waar het groen als voormalig boer en kweker letterlijk in het bloed zit.

Na de lunch ging het gezelschap door naar het Haarlemmermeerse bos in Hoofddorp. Daar werd om 14 uur het bomenpad officieel heropend door de wethouder, Rob Verlinden en de drie generaties Van Beem. Opa van Beem heeft als wethouder een grote rol gespeeld bij de aanleg van dit prachtige bos en de familie van Beem was dan ook in grote getalen aanwezig om hierbij aanwezig te zijn.

Tijd om terug te gaan naar het tuincentrum in Zwanenburg, want daar stonden (oud) personeel, vrienden, klanten en familie de Van Beem’s op te wachten. Op de tuinmeubel, veranda én hoveniersafdeling stond een dj te draaien met heerlijke muziek uit de jaren ‘70 met uiteraard lekkere hapjes en drankjes voor alle genodigden. Het was een gezellige middag waar mooie herinneringen aan 40 jaar van Beem werden opgehaald.

Via deze weg wil de familie iedereen bedanken voor alle cadeau’s, lieve kaarten, taarten en mooie woorden. Op naar de volgende 40 jaar!