VERTROUWD GEZICHT, NIEUW CONCEPT

Els Heijne

Els Heijne

Toerkoop Reisburo Maudine is jarenlang een bekend adres geweest in Amsterdam Slotervaart op de Johan Huizingalaan. Thomas Boehme en Els Heijne waren hier 24 jaar lang een vertrouwd gezicht en aanspreekpunt voor menig vakantieganger. Aangezien het reisbureau ging sluiten is Els op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging die het best bij haar past : voor iedereen de mooiste en beste vakantie te regelen van A tot Z. Om die reden is zij zich gaan verdiepen in het nieuwe fenomeen “zelfstandig reisondernemer”.

De zelfstandige reisondernemer is een relatief nieuw begrip mede ontstaan door de 24 uurs economie en het feit dat klanten niet alleen van 9 tot 5 aan hun vakantie denken, maar juist 7 dagen per week, dus ook in het weekend of ’s-avonds. Daarnaast kun je als zelfstandige reisondernemer nóg meer service bieden aan je klanten. Niet alleen vóor en ná de reis, maar juist ook tijdens de reis!

Om die reden is Els begonnen bij The Travel Club, een landelijke organisatie met medewerkers die telefonisch, bij u thuis of op locatie uw vakantie wensen bespreken, uitwerken en boeken.

De reden dat Els heeft gekozen om onder de paraplu van The Travel Club verder te gaan is, omdat dit een grote, betrouwbare organisatie is die samenwerkt met vrijwel alle touroperators in binnen- en buitenland. Om die reden kan Els iedere reis organiseren tegen zeer scherpe prijzen en met de service van een persoonlijke reisagent. Dit alles onder de vlag van branche-organisaties ANVR en SGR.

Vakantieplannen en ook eens (opnieuw) kennismaken ? Els is bereikbaar op 06-22446699, via haar website www.thetravelclub.nl/els of op Facebook.