Verrassende presentatie zomercollectie Juwelier Nusselein

Dat sieraden en badmode elkaar op een fraaie manier kunnen aanvullen bleek onlangs tijdens de bijzondere presentatie van Juwelier Nusselein’s zomercollectie. In samenwerking met Ilsa Lingerie in Zwanenburg werd in een wervelende modeshow de nieuwste badmode gepresenteerd terwijl de modellen prachtige sieraden droegen uit de nieuwe 2019 collectie van Coeur de Lion.

Coeur de Lion is een sprankelend merk van handgemaakte sieraden met kleurrijke Swarovski elementen. Winnaar van de German Design Award 2018 en ware eyecatchers door hun tijdloze elegantie en prachtige kleurcombinaties. Een stralende zomer vraagt gewoon om dit soort kleurrijke sieraden! In combinatie met de verfijnde badmode van Ilsa Lingerie kwamen de sieraden optimaal tot hun recht werd eens te meer duidelijk waaraan Coeur de Lion haar populariteit te danken heeft. Overigens ook goed ook om te weten dat sieraden van Coeur de Lion met prijzen vanaf 45,- euro absoluut betaalbaar zijn!

Juwelier met een enorme collectie

Met twee winkels in Amsterdam is Juwelier Nusselein een van de grotere juweliers. De collectie sieraden en horloges is dan ook in de breedte uniek te noemen. Voor een sieraad in iedere prijsklasse kunt u terecht: van een eenvoudig zilveren ringetje voor de kinderen tot een exclusieve sieraden set met diamant. En alles wat daar tussenin zit. Bij de horloges zijn naast de merken als Seiko en Pulsar ook merken als Guess, Michael Kors, Swiss Military, Raymond Weil en Festina vertegenwoordigd.

 

Makkelijk en gratis 2 uur parkeren

Als u rustig wilt winkelen en toch met de auto wilt komen, kunt u aan de achterzijde van de winkel aan de Burgemeester de Vlugtlaan gratis twee uur lang parkeren. Neem wel een parkeerschijf mee want het betreft een blauwe zone.  ­