Verras je Valentijn met een mooi Engelengewaad

Kom vleugels maken bij Vrouw en Vaart

‘Pimp’ je oude t-shirt met een paar superleuke vleugels en loop voortaan als een engel door de buurt of verras een geliefde met dit bijzondere cadeau. Een Engel in Nieuw-West nodigt je uit om op Valentijnsdag naar Vrouw en Vaart te komen met een oud t-shirt en een kleurige plastictas.

Daar laat Janneke zien hoe je van een plastictas en een t-shirt een mooi Engelengewaad kan maken. Ze neemt hiervoor een speciaal apparaat mee dat te vergelijken is met een groot wafelijzer en creëert binnen een handomdraai de mooiste gewaden.

De vleugelshirts zijn leuk om een ander cadeau te doen of om zelf mee rond te lopen op een feestje. Meedoen is gratis, dus zoek een t-shirt en een plastictas op en kom lekker knutselen op donderdagmiddag 14 februari tussen 14.00 en 16.00 uur bij Vrouw en Vaart aan de President Allendelaan 733.

 

Over Een Engel in Nieuw-West

In mei 2013 is er een bijzondere openluchtvoorstelling in de Struikbuurt in Amsterdam Slotermeer. Dan loopt er een Engel rond die ontdekt wat mensen in dit gebied gelukkig maakt.

Een Engel in Nieuw-West in een ‘Community Art project’ en wordt gemaakt met bewoners uit Nieuw-West. In de aanloop naar de voorstelling organiseren de theatermakers diverse activiteiten om mensen te ontmoeten en samen een band op te bouwen. Volg het project ook via facebook of www.engelnieuwwest.blogspot.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.