Verplaatsingsovereenkomst getekend!

Onder grote belangstelling hebben de verenigingen KVB (Korfbalvereniging Badhoevedorp) en PUB (Petanque Union Badhoevedorp) na jarenlang overleg met de gemeente Haarlemmermeer afgelopen donderdag een verplaatsingsovereenkomst getekend, Deze overeenkomst maakt het mogelijk dat beide verenigingen, die op 1 juli fuseren naar één club, samen met de gemeente een nieuw clubhuis gaan bouwen, dat aan het eind van dit jaar zal worden opgeleverd. Het behoeft geen betoog dat dit voor KVB en PUB een feestelijke dag was, een dag opgeluisterd met champagne en taart.

Eerst tekenden de wethouders Reneman en Elzakalai  namens de gemeente Haarlemmermeer de overeenkomst, gevolgd door de voorzitters van beide verenigingen , de heren Ben te Riele en Ewout Wattel. Als laatste waren de beide penningmeesters, de heren Wim Schaar en Rik Bulterman  aan de beurt.
Een sportief onderdeel van deze bijeenkomst was een zinderend spannende korfbalwedstrijd tussen een team van KVB en een team van wethouders en bouwbegeleiders waar pas op het laatste eind de korfballers het laken naar zich toe trokken.