Verkoop Fase 2 Nieuwbouwproject “Onder de pannen” in Lijnden gestart

Ontwikkelaar CMP vastgoed is voornemens om op korte termijn aan de Lijnderdijk 270-272 in Lijnden de 2e fase van het project “Onder de pannen” te gaan realiseren.

Het betreft hier tweede deel van een kleinschalig project met opnieuw vier half vrijstaande woningen op kavels van circa 200 m² opstalgrond voorzien van een parkeerplek op eigen terrein, die verkocht gaan worden door Onkenhout makelaars uit Badhoevedorp.

Vier unieke woningen Op deze schitterende locatie aan het water worden vier unieke en lichte woningen gerealiseerd van het type twee onder één kap. De zogenaamde dijkwoningen zijn onder architectuur gebouwd en door het stijlvolle ontwerp met dakpannen opgetrokken gevels, een herkenbare verschijning. Aan de achterzijde beschikken de woningen over een souterrain met vrij uitzicht over landelijk gebied, aan de voorzijde ligt het boezemwater van de ringvaart om de Haarlemmermeer en de “polder” van Amsterdam. Hierdoor is er voor de woningen een mogelijkheid voor een aanlegsteiger.

Scherpe prijzen “Samen met de eerste fase worden deze door de pannenkap, spectaculaire woningen een markeringspunt voor de Lijnderdijk”, aldus de bouwer en ontwikkelaar CMP vastgoed. “Het is een compliment aan de architect die de jaren twintig stijl in een modern jasje heeft gestoken”. De woningen hebben van binnen een vrij traditionele indeling, met een zij-entree, een ruime keuken voor, een lichte woonkamer achter en vierkamers op de twee verdiepingen, maar het echte souterrain en de met pannen bedekte gevel en de hoog opgetrokken glazen achtergevel, zijn alles behalve traditioneel. “Het zullen hele lichte woningen gaan worden met tuinen op het zuidwesten”, Danny Manasse van Onkenhout Makelaars vervolgd, “de vier woningen van circa 133 m² worden gebouwd inclusief een zogenaamde stelpost voor keuken en sanitair en als meerwerkoptie een garage en een uitbouw”. De prijzen zijn € 425.000,– vrij op naam. “We hebben echt geprobeerd de woningen in de stijgende woningmarkt, toch voor een scherpe prijs aan te bieden, zodat deze voor een grote doelgroep bereikbaar zijn”.

Locatie De woning zullen worden gebouwd naast het historische gemaal De Lynden, met de voorzieningen van Badhoevedorp en Zwanenburg nabij en op een steenworp afstand van uitvalswegen naar Hoofddorp, Amsterdam en Haarlem. Inmiddels is in het gemaal het restaurant “Bij Qunis” gehuisvest, waar men op het heerlijk terras kan genieten van verse producten.

Verkoop De verkoop is deze week begonnen en de verkoopdocumentatie is beschikbaar op de website onkenhoutmakelaars.nl. Interesse kan via e-mail kenbaar gemaakt worden, waarna er een afspraak zal worden gemaakt voor een verkoop- en financieringsgesprek. Reageren kan via info@onkenhoutmakelaars.nl.