Verduyn Lunel heeft het!

Leuke sfeer- en decoratieartikelen?

 

Anja Maas

Badhoevedorp. “December is de maand van sfeer en decoraties. Dan zou, als je leuk wilt shoppen, een bezoekje aan onze kralenwinkel aan de Pa Verkuyllaan bovenaan moeten staan. Zeker nu we ons interieur een facelift hebben gegeven. Dat was, nu we alweer bijna 9 jaar bestaan, wel eens tijd, vonden we.”

Verduyn lunel 2

Gitte Verduyn Lunel, die zich bezig houdt met de pr van het familiebedrijf en ook de inkoop verzorgt, laat de klanten graag kennismaken met de gerestylede winkel. “We hebben een nieuwe vloer, er is geschilderd en – natuurlijk het belangrijkste – er is ruimte gemaakt voor nieuwe producten. Sinds enige tijd zijn we dealer van Lampe Berger en Parfum Berger, een topmerk als het gaat om sfeergeuren. Fans van het SBS-6 programma Robs Tuinverbouwing kennen het vast. Lampe Berger laat nare rook- en kookluchtjes verdwijnen en verspreidt desgewenst een aangenaam parfum. Het product werd gecreëerd in 1898 door apotheker Maurice Berger. Hij ontdekte dat door verbranding van een door hem ontwikkelde vloeistof moleculen vrijkomen die de lucht zuiveren. Dit is een ander principe dan dat van de traditionele luchtverfrissers, die een geur verspreiden die de “nare” luchtjes gaat overheersen. Zo krijg je een zuiver en heel natuurlijk resultaat. We hebben al een startset vanaf 39,95 euro. Misschien een cadeautip?”

De samenstelling van een goed parfum is altijd een geheim en Gitte gaat dan ook niet verder dan dat de lijn Parfum Berger topkwaliteit biedt als het erom gaat om op een andere manier een interieur te parfumeren. “Tijdelijk of blijvend, intens of delicaat, het maakt niet uit. Er is altijd sprake van een voortreffelijke kwaliteit. En parfum is altijd een mooi cadeau: we verkopen setjes vanaf 14,95 euro.

 

Kralen

 

Wie Kerstmis zegt, zegt decoraties. “En dan is onze kralenwinkel natuurlijk the place to be. We zijn met ons assortiment – we hebben zo’n 3.000 kralen in onze winkel – een van de grootste dealers voor Amsterdam en omstreken. Wie zelf armbanden, kettingen of een andere vorm van versiering wil maken, slaagt bij ons. Ook als het gaat om bestaande kettingen of armbanden die gebroken zijn en gerepareerd moeten worden, ben je bij ons aan het juiste adres. Net zoals trouwens voor het opnieuw knopen van bijvoorbeeld een parelsnoer. Problemen? Kom er even mee langs. Wij staan graag klaar.”

 

MelanO dealer

 

Gitte Verduyn Lunel wil zeker niet vergeten dat de winkel sinds kort dealer is van MelanO. “Daar zijn we bijzonder trots op. MelanO is een Nederlands, eigentijds sieradenmerk en biedt een breed assortiment met gekleurde elementen die verwisselbaar zijn. Elk MelanO-sieraad heeft daarom een eigen, uniek karakter en kan handig worden aangepast aan je stemming en je outfit. De MelanO-collectie bestaat uit ringen, armbanden, oorbellen en kettingen. Passender cadeautjes voor onder de kerstboom zijn er niet, toch?”

 

Verduyn Lunel, Pa Verkuyllaan 10, 1171 EE Badhoevedorp, tel. 020-3582807. Website: www.verduynlunelbeads.nl