Verboden vruchten bij Boekhandel Jaspers

Herman Koch cadeau tijdens de Boekenweek

Vrijdagavond start met het jaarlijkse Boekenbal de Boekenweek 2017. Maar Adriaan van Dis geeft eigenlijk op donderdagavond al het startschot, als hij voor de gelegenheid nog een keer ‘Hier is Adriaan van Dis’ presenteert. Van Dis ontvangt drie gasten; Paul Beatty, Jaap Robben en Hilary Mantel. Bij Boekhandel Jaspers wordt er een speciale hoek ingericht met de boeken van de auteurs die te gast zijn bij Van Dis.

Het thema van de Boekenweek is dit jaar ‘Verboden vruchten’. Connie Palmen schreef bij dit thema het Boekenweekessay, dat zolang de voorraad strekt tijdens de Boekenweek te krijgen is voor € 3,50. Aan de hand van de levens van vrouwen als Marilyn Monroe, Marguerite Duras en Jane Bowles probeert Palmen in De zonde van de vrouw iets meer te begrijpen van het verband tussen originaliteit, roem en zelfdestructie.

Het Boekenweekgeschenk met de titel Makkelijk leven is geschreven door een van de populairste auteurs van ons land; Herman Koch. Makkelijk leven is een echte Herman Koch en zal de liefhebbers niet teleurstellen! Het geschenk krijg je cadeau bij aankoop van ten minste € 12,50 aan Nederlandstalige boeken. Met het geschenk op zak kun je zondag 2 april in het hele land gratis reizen met de NS. Een dubbel cadeau dus!

De nieuwste roman van Herman Koch ‘De greppel’ is tijdens de Boekenweek verkrijgbaar in een luxe Limited edition met goud op snee voor de normale prijs. Lize Spit is de winnares van de Boekhandelsprijs 2017. Haar debuutroman Het smelt wordt bij Boekhandel Jaspers veel aangeraden en staat op de shortlist van de Libris Literatuurprijs. Ook haar boek is eenmalig is een schitterende, gebonden en gelimiteerde editie verkrijgbaar voor de prijs van de paperback!

 

Boekhandel Jaspers, Sloterweg 95, Badhoevedorp. Telefoon 020 659 3382, www.boekhandeljaspers.nl