Verandaweekend bij Mooieverandas.nl

-Volop inspiratie voor vier seizoenen lang, genieten van uw tuin!-

GroenrijksiteWilt u ook vier seizoenen lang genieten van uw tuin, met familie, vrienden of heerlijk alleen in alle rust? Kom dan dit weekend (zaterdag en zondag 26 en 27 maart) naar het verandaweekend van Mooieverandas.nl en laat u inspireren door de prachtig vernieuwde vier seizoenen showroom.

Alle verandaspecialisten zijn dit weekend aanwezig om al uw vragen te kunnen beantwoorden.Uiteraard wordt er ook gezorgd voor een heerlijk vers kopje koffie of thee met appelgebak.

Heeft u al een veranda of tuinoverkapping en zit u eraan te denken om er bijvoorbeeld een mooi zonnescherm of glasschuifwandsysteem in te plaatsen? Kom dit weekend dan ook zeker langs. Onze specialisten denken graag met u mee en adviseren u geheel vrijblijvend wat in uw situatie de beste maatwerkoplossing is.

Bent u niet in staat om aanwezig te zijn? Neem dan eens een bezoekje op onze website www.mooieverandas.nl en maak desgewenst een afspraak met een van onze maatwerk specialisten. De showroom is zeven dagen per week geopend en ligt centraal gelegen in de Randstad.Groenrijksite2

Mooieverandas.nl

Ijweg 177

1161 EW Zwanenburg

Info@mooieverandas.nl

020-4974662