Verandaweekend bij Mooieverandas.nl ‘Voor een eerlijk en oprecht advies’

De maatwerk veranda specialisten Mike Koopman, Simon van Es en Gerko van Beem van Mooieverandas.nl.

De maatwerk veranda specialisten Mike Koopman, Simon van Es en Gerko van Beem van Mooieverandas.nl.

ZWANENBURG – Droomt u ook van de ideale tuin waarin u heerlijk kunt genieten met vrienden, familie en of heerlijk alleen? Kom dan naar het veranda weekend van Mooieverandas.nl bij GroenRijk Zwanenburg. Van vrijdag 10 tot en met zondag 12 oktober staan de maatwerk veranda specialisten voor u klaar voor een eerlijk en oprecht advies over de vele mogelijkheden van een terrasoverkapping.

“ Met een veranda of tuinkamer van Mooieveranda’s.nl kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin. Dus ook in het najaar en in hartje winter. Wij beseffen als geen ander dat de aanschaf van een veranda wel even iets anders is dan het kopen van een pak suiker in de supermarkt. Het is een prachtige investering die een eerlijk en oprecht advies verdient”, stelt algemeen directeur Gerko van Beem. Samen met zijn broer Arjan, die de functie van projectmanager bekleedt, vormt hij de vierde generatie van het familiebedrijf Van Beem dat sinds 1900 actief is. “Wij houden niet van verkooppraatjes. Je kunt als klant van alles willen, maar als het niet uitvoerbaar is zeggen we dat ook eerlijk. Ook op onze website geven wij daarom diverse aankooptips, waarop mensen moeten letten bij de aanschaf van een terrasoverkapping. Er is namelijk ontzettend veel prijs en kwaliteitsverschil op de markt en wij willen klanten graag helpen in hun zoektocht om de juiste keuze te maken”.

Een tuincentrum, hoveniers- en verandabedrijf in één. Door het alles-onder-één-dak concept is in Zwanenburg de grootste vier seizoenen showroom van Nederland ontstaan. Steeds meer klanten uit heel Nederland ontdekken deze unieke combinatie en weten de weg naar de showroom te vinden.

Mooieverandas.nl is gevestigd in GroenRijk Zwanenburg. IJweg 177, 1161 EW Zwanenburg. Telefoonnummer (020) 497 46 62. Parkeren voor de deur is gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.