Verandaweekend bij Mooieverandas.nl

-10.000 m2 showroom inspiratie-

Wilt u ook vier seizoenen lang genieten van uw tuin, met familie, vrienden of heerlijk alleen in alle rust? Kom dan dit weekend (zaterdag en zondag 16 en 17 april) naar het verandaweekend van Mooieverandas.nl en laat u inspireren door de prachtig vernieuwde ‘Alles onder één dak’ showroom.

Alle verandaspecialisten zijn dit weekend aanwezig om al uw vragen te kunnen beantwoorden. Uiteraard wordt er ook gezorgd voor een heerlijk vers kopje koffie of thee met appelgebak.

Verandaweekend-bij-Mooieverandas.nlVernieuwde ‘Alles onder één dak’ showroom bij GroenRijk Zwanenburg
Met de ‘Alles onder één dak’ showroom kan GroenRijk Zwanenburg veel betekenen voor uw huis en tuin. Mooieverandas.nl kan een veranda voor u plaatsen, maar u kunt ook uw tuin opnieuw laten inrichten door GroenRijk Hoveniers. Voor de mooiste planten en accessoires kunt u terecht bij GroenRijk Zwanenburg, terwijl Mooiezonwering.nl een prachtige buitenzonwering voor u plaatst. Zo heeft u één aanspreekpunt en dat allemaal centraal gelegen in de Randstad en zeven dagen per week geopend. Wel zo makkelijk!

Bent u niet in staat om aanwezig te zijn? Neem dan eens een bezoekje op de website www.mooieverandas.nl en laat u inspireren over alle (maatwerk) mogelijkheden om vier seizoenen lang te genieten van uw tuin.

Mooieverandas.nl

Ijweg 177

1161 EW Zwanenburg

Info@mooieverandas.nl

020-4974662