Veel voordeel met de Fiat 500e

Autobedrijf Haaker bestaat inmiddels al meer dan 80 jaar en zij blijven vernieuwen. Sinds enige tijd importeren zij zelf elektronische Fiat 500’s. Het ‘oude vertrouwde’ model, maar dan 100% elektrisch. De Fiat 500e. “Fiscaal zeer aantrekkelijk en uiteraard zeer duurzaam.”, aldus de heer Stephan Haaker. “De bijtelling voor de elektrische variant is slechts 4%. Ook voor particulieren is de Fiat 500e interessant. Voorlopig is deze auto wegenbelasting-vrij en voor slechts 2 Euro is de accu weer volgeladen. Hiervoor zijn overigens geen speciale aanpassingen nodig. De auto kan gewoon op 220 Volt worden opgeladen.”

Vormgeving

Qua uiterlijk lijkt de elektrische 500 erg op zijn benzine-variant. Alleen de bumpers zijn dichter, en hij heeft aerodynamische side skirts.

Eenmaal in de auto is wel degelijk verschil in uiterlijk tussen de twee varianten van de Fiat 500. Het dashboard van de 500e is te herkennen aan de oranje accenten. De kleurencombinatie van het dashboard en de vormgeving geven het gevoel in een speciale auto te rijden. Ook ontbreekt een automaatpook. In plaats daarvan bedient u de auto met vier knoppen.

 

Het zitcomfort en de ruimte is vrijwel gelijk aan de bekende Fiat 500. Onder de bagagevloer zit een handig opbergvak, waar de oplader en laadkabels opgeborgen kunnen worden.

 

Rijprestaties

De Fiat 500e is een kleine, maar krachtige auto met een lichte besturing. De elektromotor heeft een vermogen van 112 pk. De elektrische 500 is door de extra accu’s zwaarder dan zijn benzine-variant. Door de gunstige plaatsing van de accu’s (laag en vrij ver naar achteren) heeft de 500e een goede wegligging. En met zijn actieradius van 140 kilometer is de Fiat 500e ideaal voor korte ritjes in de stad en aangrenzende regio’s. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust langs voor een proefrit. Of bel naar 020-659 48 59. Een e-mail sturen kan naar info@haaker.nl.

Graag tot ziens in onze showroom!

 

Fiat Haaker

Kamerlingh Onneslaan 10

Badhoevedorp

020 659 48 59

www.haaker.nl