Vanwege groot succes start het 2e blok TeamWork waarin ouders & kinderen samen gratis sporten

Slotervaart – Na groot succes start op zondag 15 april het 2e blok van het project TeamWork van Impuls in Nieuw-West. Dit project is mogelijk gemaakt door het Oranjefonds & Stichting Steunfonds BJA-COW. In TeamWork sporten ouders en kinderen tussen de 7 en 12 jaar, elke zondag 8 weken lang gratis in de Calandhal te osdorp. In samenwerking met het OKC vindt ook een leuke en interactieve lezing plaats. Daarnaast wordt er ook een keer gezellig gezamenlijk gekookt.

In TeamWork leren kinderen nieuwe sporten kennen, ontwikkelen zij hun eigen talent en zijn ze gezond bezig. Ouders geven op hun beurt het goede voorbeeld en maken tijd voor hun kinderen. Kortom je bent samen lekker sportief bezig en als dat allemaal al niet genoeg is krijg je na afloop ook nog een stoere medaille. De activiteiten vinden elke zondag van 12.00 tot 14.00 plaats in de Calandhal (Eliza van Calcastraat 2 1068 RR Amsterdam). Dus geef je op! Het is gratis, gezellig en in de buurt. Samen sporten en bewegen is leuk!

Aanmelden?

Bel of mail met Youssef Mokhtari06 – 30400720  Youssef.Mokhtari@impuls.nl of Youssef Yaghdi 06–13199706  Youssef.Yaghdi@impuls.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.