Vanuit huis bestellen bij Jaspers

Bij Boekhandel Jaspers zijn er verschillende mogelijkheden om vanuit huis te bestellen. Gaat u momenteel de deur niet uit omdat u tot een risicogroep behoort voor het Coronavirus, dan biedt de boekhandel uitkomst. Bij Boekhandel Jaspers verkopen ze alles voor uw thuiskantoor zoals bijvoorbeeld printpapier en inktcartridges. En ook voor kinderen die thuis leskrijgen hebben ze veel oplossingen zoals, oefenboekjes voor rekenen en taal, lijm en gekleurd papier, puzzels en natuurlijk kinderboeken.

Boeken bestellen kan altijd via de webshop van Jaspers: www.boekhandeljaspers.nl. Bij bestellen in de webshop kunt u kiezen uit ‘afhalen in de winkel’ of ‘thuisbezorging’.

Maar ook telefonisch of per e-mail kunt u bestellingen doorgeven. In Badhoevedorp en omgeving bezorgd Sjoerd van Boekhandel Jaspers naar wens aan huis. Betalen kan dan met een tikkie of pinnen aan de deur. U kunt Boekhandel Jaspers telefonisch bereiken op telefoonnummer 020 659 3382 en per e-mail boekhandel.jaspers@planet.nl (let op de punt in het mailadres).