Van Stewardess tot Bouwvakker, ieder valt af bij Dieet je Fit

Al ruim 5 jaar is Caroline Dorst met Dieet je Fit actief in Zwanenburg en ondertussen geen onbekende meer in deze regio. “ Het is leuk om te horen hoe mensen soms bij mij terecht komen. Ze zien de geweldige resultaten van bijv. hun vriendin, de schooljuf, de doktersassistente, een sportvriend, een collega, op allerlei manieren horen zij over mijn dieet en aanpak, waarna ze besluiten een afspraak te maken. Dat maakt mijn werk ook wel erg leuk, de diversiteit in mijn cliëntenbestand.” Caroline Dorst weet als geen ander hoe het is om in gevecht te zijn met overgewicht, het een na andere dieet te proberen en telkens weer teleurgesteld te worden in het resultaat. “ Uiteindelijk werkt elk dieet, maar het volhouden bij beperkte resultaten was voor mij een ware kwelling. Een gewichtsverlies van een tot twee ons in de week, daarvoor kon ik de motivatie niet opbrengen. Ook ingewikkelde diëten met tellen van calorieën of ellenlange boodschappen lijsten, waren voor mij niet weggelegd. En ik wilde gewoon geen honger hebben, want anders wist ik al dat ik het niet ging volhouden. En net als veel van mij cliënten kwam ik via een vriendin met dit dieet in aanraking. Haar resultaten waren fantastisch, en verhalen over geen hongergevoel, minstens een kilo per week gewichtsverlies, gemak en duidelijkheid waren voor mij doorslaggevend om ook met het Prodimed dieet te starten.

Dieet-je-fitsiteTot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik die stap heb genomen. Dit eiwitdieet is in principe voor iedereen die een goede tot redelijke gezondheid heeft heel goed te doen. In mijn praktijk komen stewardessen, bouwvakkers, jonge mensen, oudere mensen, een heel divers cliëntenbestand. En dan is het fantastisch om te zien dat zelfs de grootste, stoere mannen uiteindelijk net zo enthousiast zijn als ik, toen ik eenmaal met Prodimed was gestart. Echt iedereen is welkom want dit dieet werkt bij altijd als je maar de juiste motivatie hebt. Caroline werkt alleen op afspraak, zodat er voldoende tijd is om over jou specifieke wens of probleem te praten. Wil je meer weten over deze aanpak of het Prodimed dieet?

Kijk dan op de website of maak meteen een afspraak via www.dieetjefit.nl of 06-46158180