Van Kouwen Opel gaat voor de hoogste service!

Van Kouwen is sinds het begin van dit jaar een nieuwe weg in geslagen. Het bedrijf is sinds 1 januari weer uitsluitend gespecialiseerd in het merk Opel en stelt alles in het werk om een 10 als klanttevredenheidsbeoordeling te krijgen!

sitevan-kouwen-wk1516Theo van Kouwen, directeur/eigenaar van Van Kouwen Opel zegt hierover het volgende: “Wij zijn de enige dealer in Nederland die een gratis vervangende Opel Karl meegeeft tijdens onderhoud én lage bedragen hanteert voor grotere vervangende auto’s. Daarnaast laten wij ook nog  dagelijks een gratis klantentaxi rondrijden vanuit onze vestiging in Amsterdam. Ook gaan wij voor het leveren van topkwaliteit van onze werkzaamheden en diensten, en daar wil ik persoonlijk heel serieus op toezien.”

Van Kouwen biedt de Opel rijder een compleet pakket waarmee de klant volledig wordt ontzorgd. Dit houdt het volgende in:

-> De 5 plus actie, 10% korting op onderhoud en reparatie voor auto’s ouder dan 5 jaar voor alle myOpel leden

-> De 10 plus actie, 20% korting op onderhoud en reparatie voor alle auto’s ouder dan 10 jaar

-> APK keuring voor maar €29,- all incl. voor alle myOpel leden

-> Gratis pechhulp verzekeringen voor 1 jaar (OAP) na het laten uitvoeren van en kleine of grote beurt ter waarde van minimaal € 95,-

-> Gratis vervangende myOpel Karl tijdens het uitvoeren van de onderhoudsbeurt voor alle Van Kouwen myOpel leden, ter waarde van € 30,-

Als myOpel klant met een auto van 5 jaar of ouder heeft u dus al snel voor € 130,- aan GRATIS extra’s! Dit is een aanzienlijk voordeel dat een universele reparateur u niet kan bieden.

In de vestiging in Aalsmeer kunnen klanten sinds 1 december ook weer terecht voor een nieuwe Opel. Hiermee heeft Van Kouwen 3 vestigingen met een showroom met een grote sortering nieuwe Opels in Amsterdam Zuidoost, Aalsmeer en Hoofddorp. Sinds afgelopen weekend staat ook de nieuwe Opel Astra Sports Tourer in deze showrooms!

Kia in Aalsmeer

In Aalsmeer is de Kia rijder nog steeds welkom voor onderhoud aan zijn of haar Kia: daar is Van Kouwen nog officieel reparateur van het merk Kia.

Meer informatie of het maken van een afspraak kan via de website www.vankouwen.nl of via het telefoonnummer: 020 – 650 06 70.