Valentijnsactie D66: taart voor Nice Nieuw-West

Op Valentijnsdag heeft D66 Nieuw-West traditiegetrouw een taart overhandigd aan vrijwilligers in de eigen buurt. Ditmaal viel de eer te beurt aan Iwan Daniëls en Jolanda Hogenbirk, die samen de website Nice Nieuw-West vullen met leuke activiteiten in het hele stadsdeel.

fotograaf: Jeroen Mirck. Op de foto, v.l.n.r.: Ellen van Slagmaat, Iwan Daniëls en Ronald Mauer.

De Valentijnstaart werd op dinsdagmiddag overhandigd door D66-wethouder Ronald Mauer en de fractieleden Ellen van Slagmaat en Jeroen Mirck. Zij roemden de dagelijkse inzet van Nice Nieuw-West om bewoners telkens maar weer te attenderen op sympathieke activiteiten en acties in de buurt. “Daarmee draagt Nice Nieuw-West bij aan het imago van ons stadsdeel.”

Iwan Daniëls nam de taart in ontvangst en sneed hem meteen aan. “Wij zijn trots om uitgeroepen te worden als vrijwilligers van het jaar!” Nice Nieuw-West vierde onlangs haar eerste verjaardag met een feest in Club VLLA. Als het aan Daniëls ligt, komen daar nog vele jaren bij. D66 hoopt het sympathieke (en ongesubsidieerde) initiatief met deze Valentijnstaart een extra zetje in de rug te geven.

Meer weten? www.d66nieuwwest.nl

En uiteraard www.nicenieuwwest.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.