Vaderdag krijgt internationaal tintje

Amsterdam Nieuw West – Op zaterdag 20 juni, de dag voor Vaderdag, treden verschillende internationale artiestengroepen op. Van 14:00-16:00 verrassen ze winkelende vaders met hun ritmische drumsessies en aanstekelijke ´dance moves´. Als je vader staat te kijken naar de voorstellingen kun jij een fotolijstje voor ´m maken. Locatie: Osdorpplein tussen Hema en Shoperade.

Foto_parade_21juni2015De internationale artiesten zijn vanaf maandag 15 juni te zien en horen op en rondom Centrum Nieuw West, ma t/m do om 16:00 uur. Op woensdagmiddag 17 juni kun je van 14:00-16:00 meedoen met een drumworkshop. In de New West Fest Carnival Parade op 21 juni van 13:00- 14:30 uur, lopen alle artiestengroepen mee. Als afsluiting treden ze dezelfde dag ook op tijdens de Smaakboulevard, van 13:00-21:00 uur, aan de oever van de Sloterplas. Zo krijgt Vaderdag internationaal tintje met muziek, dans en eten uit verschillende landen.

De ondernemersvereniging Centrum Nieuw West brengt winkelend publiek in beweging en organiseert activiteiten voor jong en oud. Waarom? Omdat Centrum Nieuw West naast winkelen nog meer te bieden heeft. Het is een ontmoetingsplek, een plek waar je nieuwe dingen kunt ervaren, kortom een winkelgebied dat je blijft verrassen. Elke dag anders! Op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuws en het wekelijks wisselende activiteitenaanbod? Like Facebook.com/centrumnieuwwest.