Uniek Festival op de oude A-9 in Badhoevedorp 🗓 🗺

Meest recent
A9 Badhoevedorp Map

NOWAY A-9 Festival 2017 – Zaterdag 3 juni 2017

Begin april gaat het tracé van de Rijksweg A9 door Badhoevedorp dicht. Om dit te vieren  wordt er op zaterdag 3 juni een eenmalig uniek festival georganiseerd op het oude tracé van de A-9; Het NOWAY A-9 Festival 2017.

Het Festival

Het Festival moet natuurlijk een groot feest worden voor jong en oud en is een unieke gelegenheid voor bewoners van Badhoevedorp om afscheid te nemen van de oude A-9.

Zo zijn er vele optredens op verschillende podia, vele ludieke en mooie foodtrucks zorgen voor heerlijke hapjes en bij verschillende bars kun je genieten van heerlijke drankjes.

Sportclubs, dansscholen en hobbyclubs in Badhoevedorp zullen de gelegenheid hebben om een activiteit te organiseren.

Het programma  begint om 12:00 uur en zal rond 21:00 uur worden afgesloten, dus 9 uur feest voor iedereen op het dan afgesloten tracé.

Er is een kidsplace met diverse springkussens en allerlei activiteiten voor kinderen en een Funplace  met boarding voetbal, een DJ-workshop en diverse andere bijzondere activiteiten. Gedurende de dag zullen diverse artiesten en muziekgezelschappen optredens verzorgen. Het festival wordt spetterend afgesloten door een verrassend optreden van een landelijk bekende artiest.

Kortom een uniek en vrolijk festival op het oude tracé van de A-9 midden in het dorp (een stuk van 700 meter van de Kamerlingh Onneslaan tot aan Pa Verkuijllaan).

De kaartverkoop start in april!

Organisatie

Het festival wordt georganiseerd voor alle inwoners van  Badhoevedorp door de serviceclubs in Badhoevedorp. De serviceclubs hebben zich voor deze gelegenheid verenigt in de Stichting NOWAY Festival 2017 en bestaat  uit de Lions Badhoevedorp, Business Club Badhoevedorp, de Dorpsraad  Badhoevedorp en de  Rotary club Amsterdam-Halfweg, ,

Bomen voor Badhoevedorp

Naast het organiseren van dit festival wil de organisatie ook iets doen voor het dorp.  Omdat na het vertrek van Rijksweg A-9 uit Badhoevedorp er gebouwd gaat worden verdwijnen er bestaande bomen uit het dorp. Om het dorp toch groen te houden zal bij een overschot het geld worden besteed worden aan de aankoop en het planten van bomen voor Badhoevedorp.

Een geweldig initiatief waar het hele dorp van profiteert en waar we met een traan en een lach afscheid nemen van die lelijke A9 dwars door ons mooie dorp.

De Westerpost steunt dit dan ook van harte en zal, als media partner van dit festival, u de aankomende weken hierover informeren.

NOWAY A9 festival, 3 juni 2017, zet het vast in uw agenda.

Sponsoring

De organisatie is nog op zoek naar een aantal sponsoren om het festival financieel te ondersteunen.

Hiervoor is er een sponsorprogramma opgezet. Het sponsorprogramma is interactief d.w.z. dat naast de gebruikelijke publiciteit met de sponsoren wordt samengewerkt om een activiteit te organiseren op het oude tracé van de A-9

Meer informatie betreffende het festival kunt u krijgen door contact op nemen met Richard van Nijkerk; email Richard@nowayfestival.nl

Website: www.nowayfestival.nl Facebook: https://www.facebook.com/pg/nowayA9festival/