Uitverkoop tot laatste moment Laatste dag juwelier Ellis Eweg, vrijdag 13 januari a.s.

BADHOEVEDORP – Komende vrijdag 13 januari neemt juwelier Ellis Eweg van Juwelier Schäfer officieel afscheid van de winkel op het Lorentzplein in Badhoevedorp. Na 40 jaar ondernemerschap draagt zij om 18.00 uur de sleutel van haar juwelierszaak over aan haar opvolger Dennis Bijlsma.

sitejuwelier-eweg“Ik ga anders genieten van het leven,” zegt Ellis, die vorig voorjaar dit belangrijke en persoonlijke besluit nam. “Maar ik ben vooral blij dat de zaak blijft voortbestaan en dat we een opvolger hebben gevonden, die niet alleen jaren ervaring heeft in het juweliersvak maar ook vol met ambitie zit om een traditie hier voort te zetten.”

Ellis zegt dat Dennis Bijlsma er komende vrijdag uiteraard ook bij is. “Om 18.00 uur zijn de collega winkeliers van harte welkom om kennis te maken met Dennis Bijlsma. Uiteindelijk moet je het als winkeliers in een winkelcentrum toch gezamenlijk doen. Overdag hoop ik ook de klanten nog één keer te zien en gedag te kunnen zeggen.”

De winkel zal in ieder geval zaterdag gesloten zijn in verband met de inventarisatie, maar meteen op dinsdag 17 januari opent Dennis Bijlsma de deuren al.

Iedereen is op vrijdag 13 januari de gehele dag van harte welkom om Ellis nog eenmaal de hand te schudden; Lorentzplein 36, 1171 BB  Badhoevedorp. Open van 09.00 uur tot 18.00 uur. De uitverkoop loopt ook door tot en met a.s. vrijdag, met kortingen tot 50% op vrijwel de gehele collectie.