Tweedehandskledingwinkel Opnieuw!

Aan de Burgemeester Vening Meineszlaan 64 is, in ‘De Kandelaar’ van het Leger des Heils, een mooie, goed gesorteerde tweedehandskledingwinkel gevestigd.
De winkel is van maandag tot en met donderdag geopend van 10 tot 14 uur en u wordt ontvangen door onze vriendelijke medewerkers. Lekker snuffelen naar een mooie blouse, of moderne spijkerbroek en natuurlijk genieten van een heerlijk kopje koffie! De prijzen zijn zeer redelijk. Met de opbrengst van hetgeen wordt verkocht, worden de buurtgerichte activiteiten vanuit De Kandelaar gefinancierd zoals het Open Huis en het Samen Eten. U bent van harte welkom om een keer een kijkje te komen nemen.
Als uw kledingkast te vol wordt en een opruimbeurt nodig is, kunt u de kleding inleveren tijdens de openingstijden of (dag en nacht) deponeren in de groene kledingcontainer voor de deur.
Heeft u nog een paar uurtjes per week beschikbaar en vindt u het leuk om met mensen te werken? Dan bent u misschien wel heel geschikt om als vrijwilliger in onze winkel aan de slag te gaan! Heeft u interesse neem dan telefonisch contact op met Netty van der Harst (tel. 06-40329816) of stuur een mail naar korps.amsterdamw@legerdesheils.nl.