Tweede Dorpsgids Badhoevedorp in de maak

De Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp en Stichting Maatvast zetten het initiatief voort om jaarlijks een Dorpsgids uit te brengen voor de bewoners van Badhoevedorp en omliggende kernen. De gids is vooral bedoeld als wegwijzer richting instanties en organisaties op het gebied van zorg, welzijn en sociaal culturele activiteiten.
Voor de realisatie van de dorpsgids wordt de samenwerking met het bedrijf Akse Media gecontinueerd. Zij hebben een uitgebreide ervaring in onder meer het opzetten van 170 verschillende gemeentegidsen per jaar.

Om de productiekosten van de gids zo laag mogelijk te houden zal in de komende tijd Randi Peters van Akse Media lokale ondernemers uit Badhoevedorp benaderen voor het plaatsen van een advertentie in de dorpsgids Badhoevedorp 2017. Zij zal op verzoek een aanbevelingsbrief kunnen tonen.

De dorpsgids Badhoevedorp zal in mei 2017 huis-aan-huis worden verspreid in een oplage van 7400 stuks in Badhoevedorp, Boesingheliede, Lijnden en Nieuwe Meer.

Heeft u iets gemist in de vorige editie? Geef dit dan door aan secretaris@dorpsraadbadhoevedorp.nl

Meer informatie?

Neem voor vragen over adverteren in de dorpsgids telefonisch contact op met Randi Peters, 06 50 44 94 82 of het kantoor van Akse Media, 0223 – 66 88 77.