TV-opname bij GroenRijk Zwanenburg

Op maandagmiddag 22 augustus wordt het groene gedeelte van aflevering 2, van het populaire tv-programma Robs Grote Tuinverbouwing, opgenomen bij GroenRijk Zwanenburg aan de IJweg 177 te Zwanenburg.

Vanaf 3 september is weer wekelijks het tv-programma ‘Robs Grote Tuinverbouwing’ van op SBS 6 te zien. Rob Verlinden gaat ook aankomend seizoen weer doen waar hij in uitblinkt: elke week geeft hij een tuin een spectaculaire metamorfose. Hij wordt daarbij geholpen door styliste Jorna Spapens die het interieur op haar eigen wijze onder de loep neemt en kok Jeremy Vermolen die wekelijks een bijzonder gerecht op tafel zet. Dit bijzondere drietal zorgt voor een groen, lekker en vrolijk tuinverbouwingsfeest.

Robs Grote Tuinverbouwing is een programma voor de echte groenliefhebber. En GroenRijk helpt in het creëren van een groenleven met oplossingen, ideeën, suggesties en tips!

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Robs Grote Tuinverbouwing’ is te zien op zaterdag 3 september tussen 17.00 en 18.00 uur bij SBS 6. De herhaling wordt op zondag
4 september tussen 10.00 en 11.00 uur uitgezonden bij SBS 6.

Kijk voor alle vestigingen en meer informatie op www.groenrijk.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.