Tuk tuk sightseeing verovert Amsterdam

Duurzaam vervoer door de stad

Amsterdam 4 juni 2012 – Comfortabel en duurzaam Amsterdam ontdekken? Tuk Tuk Sightseeing maakt het mogelijk met de introductie van de eerste elektrische tuk tuks in onze hoofdstad. Of het nu gaat om een city tour met gids, een arrangement in combinatie met een museumbezoek of een transfer naar Centraal Station; de felgekleurde wagentjes zijn inzetbaar voor ieder mogelijk vervoer door de stad.

Tuk Tuk tour

Voor bezoekers van Amsterdam biedt een ritje met de tuk tuks een duurzaam alternatief voor bestaande sightseeing tours. De meertalige gids en chauffeur van Tuk Tuk Sightseeing laat Nederlandse en internationale bezoekers kennis maken met de hotspots en onontdekte plekjes van de stad. Via de website kunnen verschillende tours worden geboekt met pick-ups bij onder andere Centraal Station en het Vondelpark.

De tuk tuks bieden plaats aan 2 tot 5 personen en zijn eveneens inzetbaar voor transfers voor bijvoorbeeld cruisepassagiers vanaf de Passenger Terminal Amsterdam.

 

Duurzaam

Tuk Tuk Sightseeing is een nieuw label van Amsterbike, een organisatie met jarenlange ervaring in verhuur van fietsen en scooters. “Met onze elektrische tuk tuks willen wij een steentje bijdragen aan een schoner Amsterdam”, aldus directeur Radboud Klaphake. “Tuk Tuk Sightseeing biedt een duurzaam alternatief voor bestaande city tours. Het concept leent zich voor zowel de toerist als lokale Amsterdammer en is vooral een leuke, nieuwe manier om de stad te verkennen en bereizen”.

Tuk Tuk Sightseeing is aangesloten bij Amsterdam Cruise Port en bevindt zich slechts 10 minuten van het Centraal Station, naast Passenger Terminal Amsterdam.

Kijk voor meer informatie en boekingen op www.tuktuksightseeing.eu

 

Tuk Tuk Sightseeing

Tuk Tuk Sightseeing, een nieuw label van Amsterbike, biedt haar klanten een duurzaam,

comfortabel alternatief voor vervoer door Amsterdam. Tuk Tuk Sightseeing biedt city tours en

arrangementen voor groepen en individuele bezoekers van de stad onder leiding van een meertalige gids. Hiernaast zijn de tuk tuks in te zetten voor transfers, events en promotions voor de zakelijkemarkt. Kijk op voor meer informatie op www.tuktuksightseeing.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.