Tuincentrum GroenRijk Zwanenburg start met totale leegverkoop!

Aanstaande donderdag 14 juni start om 9.30 uur de totale leegverkoop van tuincentrum GroenRijk Zwanenburg met korting van 40% op alles!

Woensdag 13 juni zal er van 19.00 tot 22.00 uur een speciale koopavond plaatsvinden. Alle klantenkaarthouders en volgers op facebook van de GroenRijk Zwanenburg pagina zijn van harte uitgenodigd om als eerste van dit mega voordeel te profiteren.

Met korting op alles bedoelen ze in Zwanenburg ook echt op alles wat u ziet in het tuincentrum: vaste planten, kamerplanten, potterie voor binnen of buiten, barbecues, grond en bemesting, tuinmeubelen, dierenartikelen, hout, artikelen van de sfeerafdeling etc. Dus echt 40% korting op alles wat u ziet!

Na de uitverkoop zal het huidige tuincentrum sluiten voor een grootse verbouwing. Medio maart 2019 openen we in Zwanenburg het nieuwe concept “Van Beem Buitenleven”. ‘Wat wij gaan creëren is nog niet in Nederland, en zelfs in Europa is dit uniek’, aldus Gerko van Beem eigenaar van GroenRijk Zwanenburg.

Vanwege het grote succes van ons hoveniers- en veranda bedrijf willen steeds meer leveranciers zich bij ons bedrijf aansluiten. Om deze mooie producten goed te laten zien aan de klant hebben we meer ruimte nodig. Zelfs zoveel ruimte dat we ons hele pand hiervoor nodig hebben.

Gerko heeft dan ook het moeilijke besluit moeten nemen dat het tuincentrum, op de huidige manier, niet meer terug gaat komen na de verbouwing. We gaan verder als grote showroom voor ons hoveniers- en veranda bedrijf onder de naam “Van Beem Buitenleven”. Alle materialen kunnen natuurlijk nog wel los besteld worden, denk hierbij aan tuinmeubelen, bestrating, tuinbeplanting, grote potten en tuinverlichting. Etc. etc.

De verbouwing start medio augustus en we hopen medio maart 2019 klaar te zijn. Tijdens de verbouwing kunt u natuurlijk gewoon bij ons terecht voor hovenierswerkzaamheden, zonwering of veranda’s.

Volg ons dus de komende weken zeker op onze facebookpagina en profiteer van dit hoge voordeel!