Trek eropuit met Subaru Aalsmeer

Rijden met nieuwe Subaru’s met caravan op 18 augustus

Een steile helling, een drassig grasveld? Subaru’s excelleren onder moeilijke omstandigheden, daar waar andere merken het benauwd krijgen. Dankzij slimme techniek zoals permanente vierwielaandrijving komt elke Subaru verder dan zijn concurrenten en zijn Subaru’s uitermate geschikt bijvoorbeeld als caravantrekker. En dat is precies wat Subaru wil laten zien op de Trek Eropuit Dag op 18 augustus bij Subaru Aalsmeer. Belangstellenden kunnen er uitgebreid kennis maken met de Subaru XV, Levorg, Forester en Outback. Desgewenst inclusief een proefrit met caravan.

Subaru heeft een aantal aantrekkelijke trekauto’s, modellen met een hoog trekgewicht, standaard vierwielaandrijving, riante binnenruimte en een ongekende onverzettelijkheid. Het maakt de compacte Subaru XV, de robuuste Forester, de veelzijdige Outback en de sportieve Levorg uitermate geschikt om met de caravan op pad te gaan. Dat kan op 18 augustus, dan houdt Subaru Aalsmeer de Trek Eropuit Dag. Bezoekers kunnen er gratis ervaren hoe goed de modellen rijden. Met en zonder caravan.

Eric van de Berg van Subaru Aalsmeer: “Subaru maakt een belangrijke groei door in Nederland. De hoge zit, het trekvermogen en de veelzijdigheid van de modellen zijn belangrijke redenen om voor een Subaru te kiezen. Op de Trek Eropuit Dag kan zelfs met een caravan worden proefgereden. Een Subaru is op zijn best als er veel van de auto wordt verlangd. Ook dat gaan we laten zien.”

De avontuurlijke modellen hebben meer te bieden dan alleen veel tractie en kracht om een caravan te trekken. Veiligheid is nog zo’n belangrijke eigenschappen. Stevig Japans staal en een degelijke veiligheidscel beschermen de inzittenden op een meer dan uitstekende manier. De laag geplaatste boxermotor zorgt voor prima prestaties en levert door zijn lage positie in de auto ook een belangrijke bijdrage aan de veiligheid. In geval van een frontale aanrijding zal de motor niet in -zoals bij de concurrenten-, maar onder het inzittendencompartiment terecht komen. De hoge scores die Subaru steevast haalt in diverse internationale botstests bewijst dat Subaru’s veiligheidsfilosofie werkt.

Dan is er natuurlijk de onvolprezen betrouwbaarheid van het merk. Ook hier weer onafhankelijke onderzoeken die aantonen dat Subaru tot de top behoort als het gaat om duurzaamheid en betrouwbaarheid. Een Subaru is moeilijk te stoppen, ook na vele jaren. Het zijn deze zaken die de modellen uitermate geschikt maken om er mee op uit te trekken. Met of zonder caravan en ongeacht de bestemming.

Subaru Aalsmeer maakt het momenteel extra aantrekkelijk om voor een nieuwe Subaru te kiezen. Het bedrijf levert tijdens de Trek Eropuit Dag het Adventure Pack, bestaande uit een trekhaak, met een mooie korting. En wie zijn voorliefde voor Subaru wil delen en een introducee meeneemt naar de Trek Eropuit Dag maakt kans op een dinercheque van € 250,-.

De Trek Eropuit Dag bij Subaru Aalsmeer wordt gehouden op 18 augustus. Aanmelden is gratis en kan via http://www.aalsmeer.subaru.nl/event of op de website Subaru.nl. Daar is ook meer informatie te vinden over het evenement.