TPI Tandartsen opent de deuren en trakteert

Gratis taart voor elke nieuwe patiënt

Osdorp – TPI Tandartsen opent per 1 oktober eindelijk haar deuren als compleet mondzorgcentrum. Vanaf die dag staat er een team van tandartsen, tandartsassistenten, een implantoloog, en een tandprotheticus voor u klaar in de prachtig verbouwde praktijk. Om dat te vieren, ontvangen nieuwe patiënten een heerlijke traktatie: Een waardebon van MultiVlaai Osdorp ter waarde van maar liefst € 10. Deze actie geldt tot 30 november.

Bij TPI Tandartsen aan de Pieter Calandlaan 327 heerst een opgewekte sfeer. Tandprotheticus Karam werkt al een tijdje op de nieuwe locatie, en vertelt enthousiast: “We hebben de afgelopen tijd met zijn allen hard gewerkt, maar we zijn er nu helemaal klaar voor. Onze drie luxe behandelruimtes zijn volledig uitgerust met de modernste apparatuur en materialen. Laat de patiënten nu maar komen!”.

De beste tandzorg

Tandarts Afraa legt uit waarom TPI Tandartsen anders is dan andere tandartspraktijken. “Wij willen geen fabriek zijn. We nemen de tijd voor onze patiënten, we stellen ze op hun gemak, en door onze ruime ervaring zijn onze behandelingen van de hoogste kwaliteit. Daarnaast hebben wij een eigen tandtechnisch laboratorium in huis voor het kroon- en brugwerk. In samenwerking met onze tandtechnici kunnen wij onze patiënten een prachtig stralende lach bezorgen. Daarbij houden wij uiteraard rekening met uw budget.”

 

Eigen implantoloog

Daarnaast komt er een implantoloog werken bij TPI Tandartsen. Implantoloog Kristo vertelt gepassioneerd: “We zien mensen met een kunstgebit steeds meer kiezen voor een zogenaamde klikprothese. Daarbij worden er twee implantaten in de onderkaak geplaatst, waarop de onderprothese wordt vastgezet. Daardoor blijft het kunstgebit comfortabel vastzitten. Het is geweldig om te ervaren hoe tevreden mensen zijn met hun klikprothese.‘’

 

Taart verstandig?

Tot slot: Jullie trakteren op taart, is dat eigenlijk niet slecht voor je tanden? Tandarts Monica schiet in de lach: “Hahaha, die vraag zag ik eigenlijk al aankomen. Als tandartsen adviseren wij op te letten wat je eet, vooral wat betreft zoetigheid. Maar af en toe taart als je iets te vieren hebt, dat mag natuurlijk wel!”

 

Direct inschrijven

Aanmelden als nieuwe patiënt kan telefonisch via 020-7767989. Er wordt dan direct een afspraak gemaakt voor een consult. U ontvangt de waardebon van MultiVlaai na afloop van dit consult.

 

TPI Tandartsen

Pieter Calandlaan 327

1068 NH Amsterdam

020-7767989, info@tpi-tandartsen.nl