Toptalenten van Orient Connection schitteren in de Augustinuskerk 🗓 🗺

Amsterdam Nieuw-West
Augustinuskerk Map

Aslan Muziekcentrum 

Op vrijdag 17 mei om 19:30 treedt de talentgroep Orient Connection van Aslan Muziekcentrum op in de Augustinuskerk, Postjesweg 123. Dé gevorderde talentgroep bestaat uit twaalf getalenteerde meiden in de leeftijd van 15 tot en met 19 jaar, die elk met hun hart dansen, muziek maken en zingen. Met hun fabelachtige stemmen brengen ze onder leiding van Zuhal Gezik verschillende stijlen samen, zoals pop, klassiek, Balkan en Midden-Oosten. Ontdek de toptalenten van Orient Connection en geniet van een avond vol muziek en dans.

 

Het programma bestaat uit meerstemmige liederen en verrassende solo’s. Het koor wordt afgewisseld met dansen van de dansgroep van Orient Connection. In het voorprogramma treedt naast Orient Connection Junior ook een koor van Muziek in mijn Buurt op. Met het project Muziek in mijn Buurt proberen we samen met het Jongerencultuurfonds Amsterdam vooral kinderen en jongeren in Amsterdam West en Nieuw-West te bereiken voor wie muziekonderwijs niet vanzelfsprekend is.

 

Orient Connection

vrijdag 17 mei |19:30
Augustinuskerk, Postjesweg 123

Gratis toegang

 

Orient Connection

Orient Connection heeft een unieke plek binnen de talentafdeling en Aslan Muziekcentrum. Jonge talenten met interesse in muziek en dans uit verschillende werelddelen kunnen zich maximaal ontplooien in muziek en dans. De groep kent diverse leeftijdscategorieën met verschillende niveaus, van beginners tot het niveau waarop de deelnemers een vervolgopleiding kunnen gaan volgen: Orient Connection Mini, Orient Connection Junior en Orient Connection. Bij Orient Connection gaan de leerlingen met meerdere disciplines tegelijk aan de slag. Ze ontwikkelen zich in diverse muziek- en dansstijlen en leren percussie-instrumenten bespelen. Daarnaast krijgen ze zangles en koorzang.