TK Maxx Amsterdam Osdorp is vanaf vandaag open!

Opening TK Maxx Osdorpplein

Merkliefhebbers kunnen hun geluk niet op. De langverwachte vestiging van TK Maxx in Amsterdam is eindelijk open. Al vroeg hadden zich al veel mensen voor de winkel verzameld om de opening mee te maken. Toen de  winkel opende vanochtend stond er een lange rij voor de deur in winkelcentrum Westmarket op het Osdorpplein in Amsterdam. De winkel, met een oppervlakte van ruim 1500 vierkante meter, werd feestelijk geopend.

De eerste vestiging in Amsterdam betekent de opening van een walhalla voor schatzoekers en liefhebbers van merken, want bij TK Maxx vindt je duizenden merken die tot 60% goedkoper zijn dan de adviesprijs.

Slimme shoppers vinden bij TK Maxx een gigantische selectie mode, schoenen en accessoires voor vrouwen, mannen en kinderen. Daarnaast is er een uitgebreid beauty aanbod en een grote home collectie, alles met geweldige kortingen. Met wekelijks meerdere leveringen van duizenden unieke items is er altijd iets nieuws te ontdekken. De nieuwe locatie bevindt zich op het Osdorpplein in Amsterdam.

Een TK Maxx storemanager over de feestelijke opening: “Wat een geweldige opening hebben we vanmorgen gehad! Doordat zoveel enthousiaste bezoekers onze nieuwe winkel kwamen bewonderen werd de dag écht één groot feest. Het snel veranderende assortiment van TK Maxx creëert de koopjesjacht shopping experience waar onze klanten van houden maar het betekent ook dat wanneer het weg is, het ook écht weg is. We hopen dus dat onze klanten vaak naar de winkel komen om onze laatste designer juweeltjes en unieke pareltjes te ontdekken.”

TK Maxx Osdorp: Winkelcentrum Westmarket, Osdorpplein 778, 1068 TC Amsterdam.