TK Maxx Amsterdam Osdorp gaat volgende week open!

We hebben er zin in!

24 april 2017, Amsterdam – Merkliefhebbers in Amsterdam hoeven nog maar een weekje te wachten. Dinsdag 2 mei opent TK Maxx in Amsterdam Osdorp voor het publiek. De winkelketen die sinds 2015 in Nederland meerdere locaties heeft geopend, zal eindelijk in de hoofdstad haar deuren openen. Samen met de winkel in Amsterdamse Poort, die 11 mei opent, worden er 75 banen in de stad gecreëerd. De winkel bevindt zich in winkelcentrum Westmarket en heeft een oppervlakte van ruim 1500 vierkante meter.

TK Maxx Osdorpplein

De winkel is dè plek voor schatzoekers en liefhebbers van merken, want bij TK Maxx Amsterdam vind je duizenden merken en designer pareltjes die tot 60% goedkoper zijn dan de adviesprijs. Slimme shoppers vinden bij TK Maxx een gigantische selectie mode, schoenen en accessoires voor vrouwen, mannen en kinderen. Daarnaast is er een uitgebreid beauty aanbod en een grote home collectie, alles met geweldige kortingen. Met wekelijks meerdere leveringen van duizenden unieke items is er altijd iets nieuws te ontdekken.

De storemanager over de opening van TK Maxx: “Over een week gaan we al open in Osdorp, en we kunnen allemaal niet wachten! We hopen veel enthousiaste shoppers te verwelkomen die allemaal schatten van grote merken kunnen vinden voor een fantastische prijs. Ik denk dat de winkel echt een aanwinst is voor Amsterdam, en ben vol vertrouwen over ons succes.”  

De winkel wordt op 2 mei feestelijk geopend in winkelcentrum Westmarket aan het Osdorpplein waarbij bezoekers voor het eerst op schattenjacht kunnen gaan in het unieke aanbod van grote merken dat in de winkel te vinden zal zijn. Westmarket is de plek voor internationaal eten en overdekt winkelen in Amsterdam Centrum Nieuw-West. Deze overdekte markthal biedt verse producten van lokale ondernemers, kleine boetiekjes en een gezellig foodcourt met een uitgebreid aanbod van verschillende keukens.

TK Maxx Osdorp is de 6e TK Maxx vestiging in Nederland.

Winkelcentrum Westmarket, Osdorpplein 778, 1068 TC Amsterdam.