Tijdelijke afsluiting Schipholdraaibrug voor fietsers en voetgangers

De provincie Noord-Holland sluit op woensdag 10 augustus 2016 van 06.00 tot 20.00 uur de Schipholdraaibrug in de gemeente Haarlemmermeer af voor fietsers en voetgangers. Zij volgen dan de omleiding die sinds mei 2016 is ingesteld voor bromfietsers, via de Bosrandbrug, het Amsterdamse Bos en vice versa. De afsluiting heeft geen gevolgen voor de scheepvaart.

De afsluiting is noodzakelijk om  wanden te plaatsen van het nieuwe landhoofd, de plek waar de brug aansluit op de Schipholdijk. Om hier goed bij te kunnen, wordt de Schipholdraaibrug open gezet.

Herstelwerkzaamheden
De werkzaamheden op 10 augustus zijn onderdeel van herstelwerkzaamheden aan de Schipholdraaibrug, die in mei 2016 zijn gestart. Autoverkeer en bromfietsers worden tijdens de herstelwerkzaamheden omgeleid, fietsers en voetgangers kunnen met uitzondering van 10 augustus tussen 06.00 en 20.00 uur gebruik maken van een tijdelijke brug die aansluit op de Schipholdraaibrug. Naar verwachting wordt de brug eind september 2016 weer opengesteld voor al het verkeer.

 

Meer informatie
Met vragen of klachten over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt van de provincie via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. De werkzaamheden zijn ook te volgen via www.noord-holland.nl/schipholdraaibrug of Twitter (@ProvincieNH).