The Big Event bij Opel dealer Van Kouwen

€2.000,- extra inruilwaarde, €250,- aan gratis accessoires en een tankpas t.w.v. €500,-!

The Big Event bij Opel dealer Van Kouwen
Opel dealer Van Kouwen maakt het kopen van een nieuwe auto wel heel aantrekkelijk. Tijdens de spectaculaire show The Big Event, van 7 tot en met 12 maart, krijgt men € 2.000,- extra inruilwaarde op alles wat rolt of rijdt. Van driewielers tot kinderwagens, van skateboards tot speelgoedauto’s, van knikkers tot grasmaaiers, van bowlingballen tot biljartballen. Naast de extra inruilwaarde krijgt één ieder die een nieuwe Opel koopt voor € 500,- gratis brandstof en mag men voor €250,- aan Opel-accessoires  uitkiezen.

“The Big Event strijkt in maart 2016 ook in ons land neer”, vertelt Pieter van Beek van de Opelvestiging in Aalsmeer. “Ook  wij doen dit jaar weer  mee aan deze grootscheepse voordeelshow. Het zal een drukte van belang worden bij ons in de showroom.” Via www.vankouwen.nl is een inruil-waardecheque aan te vragen. Die kunnen kopers van een nieuwe Opel tijdens de actieperiode van 7 tot en met 12 maart verzilveren wanneer ze hun eigen auto bij ons inruilen.”

van-kouwen-big-eventsiteKans op mooie prijzen
Pieter van Beek: “Mensen die met de inruil-waardecheque bij ons komen, krijgen bovendien de mogelijkheid om deel te nemen aan onze The Big Event Roulette. Daarmee zijn mooie prijzen te winnen, zoals een accessoire-cheque ter waarde van € 500,-, een set winterbanden, een jaarabonnement op AutoWeek en een weekendje weg.”

Gratis brandstof
Voor de € 500,- brandstof verstrekt Van Kouwen aan de koper van een nieuwe Opel een tankpas. Deze pas is tot een jaar na de aankoopdatum geldig. Daarnaast mogen Opel-klanten voor € 250,- aan extra accessoires uitkiezen.

Kijkavond
Voorafgaand aan het Opel Big Event is er op vrijdag 4 maart een speciale kijkavond waar men alvast een kijkje kan nemen in het aanbod in de showroom.

Het Big Event vindt plaats in de Van Kouwen Opel vestigingen in Amsterdam Zuidoost, Hoofddorp en Aalsmeer. De vestiging van Van Kouwen in Amsterdam Zuidoost verlengt het Opel Big Event met een extra koopdag; namelijk zondag 13 maart. Meer informatie vindt u op www.vankouwen.nl