The Big Event bij Opel dealer Van Kouwen

€2.000,- extra inruilwaarde, €250,- gratis accessoires en een tankpas t.w.v. €500,-!

Amsterdam– Opel dealer Van Kouwen in Amsterdam maakt het kopen van een nieuwe auto nu wel heel aantrekkelijk. Tijdens de spectaculaire show The Big Event, van 11 tot en met 16 september, krijgt men € 2.000,- extra inruilwaarde bovenop de Autotelex inruilwaarde van de huidige auto. Naast de extra inruilwaarde krijgt één ieder die een nieuwe Opel koopt voor € 500,- gratis brandstof en mag men voor €250,- aan Opel-accessoires uitkiezen.

Opel Crossland X

“The Big Event strijkt volgende week weer in ons land neer”, vertelt Julian van Kouwen, “Ook wij doen mee aan deze grootscheepse voordeelshow. Het zal een drukte van belang worden bij ons in de showroom.” Via www.opel.nl is een inruil-waardecheque aan te vragen. Die kunnen kopers van een nieuwe Opel tijdens de actieperiode van 11 tot en met 16 september verzilveren wanneer ze  hun eigen auto bij Van Kouwen inruilen.

Verdubbel je extra inruilwaarde

Julian van Kouwen: “Nieuw dit jaar is de verdubbelaar! Elke dag zal er één taxatie worden uitgeloot, die geen €2.000,-, maar zelfs €4.000,- extra inruilwaarde ontvangt! Om hier voor in aanmerking te komen dient men een e-mailadres en NAW-gegevens achter te laten op www.opel.nl

Gratis brandstof

Voor de € 500,- brandstof verstrekt Van Kouwen aan de koper van een nieuwe Opel een tankpas. Deze pas is tot een jaar na de aankoopdatum geldig. Daarnaast mogen Opel-kopers voor € 250,- aan extra accessoires uitkiezen.