The Big Event bij Opel dealer Van Kouwen

€2.000,- Extra inruilwaarde, €250,- aan gratis accessoires en een tankpas t.w.v. €500,-!

Amsterdam – Opel dealer Van Kouwen in Amsterdam West maakt met The Big Event het kopen van een nieuwe auto nu wel heel aantrekkelijk. Tijdens deze spectaculaire inruilshow van 6 tot en met 11 maart a.s. krijgt men € 2.000,- extra inruilwaarde op alles wat rolt of rijdt. Van driewielers tot kinderwagens, van skateboards tot speelgoedauto’s, van knikkers tot grasmaaiers, van bowlingballen tot biljartballen. Naast de extra inruilwaarde krijgt één ieder die een nieuwe Opel koopt voor € 500,- gratis brandstof en mag men voor €250,- aan Opel-accessoires uitkiezen.

Big Event bij Opel

“The Big Event strijkt alweer voor de achtste keer in ons land neer”, vertelt Van Kouwen. “Ook wij doen mee aan deze grootscheepse voordeelshow. Het zal een drukte van belang worden bij ons

in de showroom.” Via www.opel.nl is een inruil-waardecheque aan te vragen. Die kunnen kopers van een nieuwe Opel tijdens de actieperiode van 6 tot en met 11 maart verzilveren wanneer ze  hun eigen auto bij Van Kouwen inruilen.

Kans op mooie prijzen

Jeroen Putzes: “Mensen die met de inruil-waardecheque bij ons komen, krijgen bovendien de mogelijkheid om deel te nemen aan onze The Big Event Roulette. Daarmee zijn mooie prijzen te winnen, zoals een accessoire-cheque ter waarde van € 500,-, een weekendje weg, een jaarabonnement op AutoWeek en een culinaire avond voor twee personen.”

Gratis brandstof

Voor de € 500,- brandstof verstrekt Van Kouwen aan de koper van een nieuwe Opel een tankpas. Deze pas is tot een jaar na de aankoopdatum geldig. Daarnaast mogen Opel-kopers voor € 250,- aan extra accessoires uitkiezen.

Kijk voor meer info op: www.vankouwen.nl