The Big Event bij Opel dealer Van Kouwen

€2.000,- Extra inruilwaarde, €250,- aan gratis accessoires en een tankpas t.w.v. €500,-!

€2.000,- Extra inruilwaarde, €250,- aan gratis accessoires en een tankpas t.w.v. €500,-!

€2.000,- Extra inruilwaarde, €250,- aan gratis accessoires en een tankpas t.w.v. €500,-!

Amsterdam – Opel dealer Van Kouwen in Amsterdam maakt het kopen van een nieuwe auto nu wel heel aantrekkelijk. Tijdens de spectaculaire show The Big Event, van 12 tot en met 17 september, krijgt men € 2.000,- extra inruilwaarde op alles wat rolt of rijdt. Van driewielers tot kinderwagens, van skateboards tot speelgoedauto’s, van knikkers tot grasmaaiers, van bowlingballen tot biljartballen.
Naast de extra inruilwaarde krijgt één ieder die een nieuwe Opel koopt voor € 500,- gratis brandstof en mag men voor €250,- aan Opel-accessoires uitkiezen. “The Big Event strijkt in september 2016 weer in ons land neer”, vertelt Van Kouwen. “Ook wij doen mee aan deze grootscheepse voordeelshow. Het zal een drukte van belang worden bij ons in de showroom in Zuidoost. Daarom plakken wij er een extra dag aan vast: namelijk zondag 18 september.” Via www.vankouwen.nl is een inruil-waardecheque aan te vragen. Die kunnen kopers van een nieuwe Opel tijdens de actieperiode van 12 tot en met 17 september verzilveren wanneer ze hun eigen auto bij Van Kouwen inruilen.
Kans op mooie prijzen
Sander Bikkers van Van Kouwen Amsterdam: “Mensen die met de inruil-waardecheque bij ons komen, krijgen bovendien de mogelijkheid om deel te nemen aan onze The Big Event Roulette. Daarmee zijn mooie prijzen te winnen, zoals een accessoire-cheque ter waarde van € 500,-, een set winterbanden, een jaarabonnement op AutoWeek en een culinaire avond voor twee personen.”
Gratis brandstof
Voor de € 500,- brandstof verstrekt Van Kouwen aan de koper van een nieuwe Opel een tankpas. Deze pas is tot een jaar na de aankoopdatum geldig. Daarnaast mogen Opel-kopers voor € 250,- aan extra accessoires uitkiezen.
U vindt The Big Event ook bij de vestigingen van Van Kouwen in Hoofddorp en Aalsmeer.