Ten Brinke Groep op PROVADA 2016

Ondertekening op hoogte
Op donderdag 10 maart ondertekenden PROVADA en Ten Brinke Groep op een bijzondere locatie in Amsterdam het contract voor de deelname aan de PROVADA 2016. Op het dak van de nieuwe Lidl, die volop in aanbouw is, werd de overeenkomst getekend. De PROVADA is het jaarlijkse ontmoetingspunt van de vastgoedbranche en vindt plaats op 7, 8 en 9 juni in de Amsterdam RAI.

The Next Step
Tonny Gerritsen, directeur Ten Brinke Vastgoedontwikkelaars legt uit waarom het project aan het August Allebéplein voor Ten Brinke Groep The Next Step is. “Voor Ten Brinke Groep is het een logische stap de activiteiten in Nederland verder uit te breiden daar waar de markt vragend is. Het project August Allebéplein is een prachtig project dat aansluit op het thema van de PROVADA 2016: The Next Step. Het project is volop in uitvoering tijdens de PROVADA 2016. Wederom toont Ten Brinke Groep hiermee een daadkrachtige partij te zijn, die in staat is complexe opgaven snel tot realisatie te brengen.”

In hoog tempo naar de oplevering
Vorig jaar tijdens de PROVADA hebben de gemeente Amsterdam en Ten Brinke Groep de erfpachtovereenkomst getekend voor de realisatie van circa 2.400 m² commerciële voorzieningen en 108 vrije sector huurappartementen aan het August Allebéplein in Amsterdam. Drie maanden later startte de bouw en eind 2016 worden de sleutels overhandigd aan de nieuwe eigenaren. Een project wat uitblinkt in de snelheid waarmee het van een creatieve ontwikkeling tot realisatie wordt gebracht door Ten Brinke Groep.

August Allebéplein Amsterdam
Het bouwplan bestaat uit zes bouwlagen: één laag met parkeerplaatsen, één laag met commerciële ruimten op de begane grond met onder andere een Lidl en vier woonlagen met huurappartementen. De appartementen zijn verkocht aan een Amsterdamse particuliere belegger, die de wooneenheden gaat verhuren in de vrije sector. De commerciële voorzieningen zijn verkocht aan Lidl Vastgoed.

Meer informatie over de deelname van Ten Brinke Groep aan de PROVADA is te vinden op www.tenbrinke.com/provada.