Taste of Su

Nieuw in de Dukaat

Sinds enige weken is Taste of Su nieuw gevestigd in winkelcentrum de Dukaat. Niet helemaal nieuw natuurlijk, voorheen was Suri To Go hier gevestigd. Nieuw is wel de naam en een de jonge ondernemer Jony Zeitoun, pas 22 jaar en al eigen ondernemer. Hij heeft geen gebrek aan ervaring, vanaf zijn veertiende jaar werkt hij al in de horeca en de laatste jaren was hij winkelmanager bij New York Pizza Reigersbos. Al een tijdje liep hij met het idee rond een eigen zaak te beginnen, dat leek hem geweldig. Een andere passie is Surinaams en Afrikaans eten. Door zijn vrienden is hij dit eten echt heel erg gaan waarderen en ja waarom zou je dat dan niet combineren?

Nu heeft hij zijn eigen gezellige winkel, waar hij eerste klas Surinaams eten verkoopt. Erg belangrijk voor Jony het eten moet van top kwaliteit zijn en super lekker van smaak, maar klanten contact vindt hij ook erg fijn. “De mensen moeten het als een echte buurtwinkel zien, waar ze even langs kunnen komen om een gezellig praatje te maken en een lekker maaltijd kunnen bestellen”.

De maaltijden kun je in de zaak eten, er staat een mooie lange houten tafel waar iedereen aan kan schuiven. Je kunt het eten ook naar huis mee nemen. Binnen kort kun je de maaltijden ook vanuit je eigen luie stoel bestellen, je kunt dan gewoon thuis blijven, het eten wordt dan bezorgd.

Wat is er zoal te krijgen? Natuurlijk nassi, bami, kerrie kip, kerrie aardappelen, geroosterde kip, kouseband, kouseband speciaal, spitskool en natuurlijk nog veel meer gerechten met kip, rund, lam en vis. Ook heerlijk zijn de snacks, zoals barra’s, gebakken banaan, pasteitjes, spekkoek. Er is echt veel, heel veel keus. Jony vraagt ook regelmatig aan zijn klanten wat ze van het eten vinden en staat open voor aanmerkingen of suggesties die de klanten geven. Kom gewoon even gezellig even binnen het is de moeite waard.

Taste of Su is geopend van maandag t/m zaterdag van 12.00 tot 20.00 uur.

Pieter Calandlaan 776. Telefoon: 06 34351222 (ook om te bestellen).