Tafeltennis

Tafeltennisvereniging Amsterdam lanceert seniorentrainingen

Tafeltennis is bij uitstek een sport die je fit houdt maar waarvoor je niet direct in topconditie hoeft te zijn. Bovendien is het een hele sociale sport. Tafeltennisvereniging Amsterdam start deze maand met een speciale 50+ trainingsgroep. Daarin wordt zowel aan conditie als techniek gewerkt, wat deze trainingen bij uitstek geschikt maakt voor mensen die weer aan sport willen gaan doen.

Tafeltennisvereniging Amsterdam is al jaren bekend als een succesvolle jeugdvereniging. De nieuwe seniorentrainingen zijn uniek omdat TTV als enige vereniging in Amsterdam echte tafeltennistrainingen voor senioren aanbiedt. Vrij spelen kunnen senioren uiteraard ook, op maandagen en dinsdagen. 

Yana Timina is trainer bij Tafeltennisvereniging Amsterdam en drijvende kracht achter dit initiatief. “Tafeltennis is een sport die lichaam en geest traint. Dat bouwen we in stapjes op. Het is echt werken, maar er wordt ook veel gelachen.” Tijdens de Amsterdamse Sportweek zijn er extra kennismakingstrainingen, en ook daarna via de AH-actie “Proef de Sport”.

De trainingen worden op vrijdagen van 15.30 – 16.30u gegeven in Sporthal Laan van Spartaan, Rinus Michelslaan 26, vlakbij het OLVG West. Belangstelling? Meld u dan aan via info@ttvamsterdam.nl en kom naar de kennismakingstraining. Een batje ligt al klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.