SV VOS versterkt trainingsstaf met Gerard van Riessen

Vanaf april zal Gerard van Riessen de trainingsstaf van SV VOS versterken. Gerard van Riessen hoopt een steentje te mogen bijdragen aan de sportieve droom van SV VOS richting de top.

Gerard van Riessen, geboren op 9 maart 1962 te Ede en thans woonachtig in Nieuw-Vennep, voormalig beroepsmilitair, is in 1975 in aanraking gekomen met de handbalsport via schoolhandbal en heeft een actieve spelerscarrière doorlopen bij clubs als Reehorst, Volendam, Hellas en Aalsmeer en natuurlijk niet te vergeten het militair handbalteam. Naast SV VOS is Gerard van Riessen al enige jaren actief als handbaltrainer van SV Hillegom.

SV VOS is verheugd met deze verrijking voor de club. Naast de uitbreiding van het technische kader zijn er binnen de club meerdere activiteiten gaande om SV VOS te laten bloeien; een grote wens is om in Zwanenburg te vestigen zodat nog meer mensen kunnen deelnemen aan onze dynamische teamsport.

Ook interesse in de handbalsport?
Neem contact op met ons via sv.vos@hotmail.com of kom langs tijdens een wedstrijd op ons complex aan de Raasdorperweg in Lijnden.

www.voshandbal.nl