Surprise act Vondelpark Openluchttheater: Stephanie Louwrier & Band

Muzikale one-woman-show op zaterdag 8 augustus 2015, aanvang 20.30 uur – Entree gratis.

Iedere zomer presenteert het Vondelpark Openluchttheater een bijzondere surprise act die het theaterseizoen compleet maakt. Aanstaande zaterdag 8 augustus is dit niemand minder dan Stephanie Louwrier & Band. 

In de muzikale one-woman-show CLUB MISFIT neemt theatermaker Stephanie Louwrier (1986) je mee in haar eigenwijze fascinatie voor misfits, ofwel buitenbeentjes. De rebelse festivalkoningin  zingt en vertelt over haar absurde hersenspinsels. Dit alles in hoog tempo en onder begeleiding van een live band. 

CLUB MISFIT was al een groot succes op de Parade in Utrecht en komt dit weekend naar het Openluchttheater, voorafgaand aan de Parade in Amsterdam half augustus.

Een ongekend charisma en theatertalent****’ schreef Theaterkrant over Stephanies feministische show Who Run The World op de Parade vorig jaar. Al in 2010 werd haar afstudeersolo Pauvre Lola (2010) genomineerd voor zowel de Kemna Award als de Parade Parel: “’n Beest op het podium; Stephanie Louwrier verovert festival Parade” kopte het Algemeen Dagblad. In 2012 en 2013 speelde Stephanie Pauvre Lola in de theaters in combinatie met haar tweede solo Amazing Grace. Ook presenteerde ze programma’s voor BNN en was ze te zien in diverse televisieseries.

De voortelling CLUB MISFIT in het Vondelpark Openluchttheater is gratis toegankelijk. Bezoekers die verzekerd willen zijn van een zitplaats, kunnen deze á € 5,00 reserveren via www.openluchttheater.nl. Voor meer informatie over Stephanie Louwrier en de voorstelling CLUB MISFIT, bezoek http://hekwerk.nl/artiesten/stephanie-louwrier.

Spel & concept: Stephanie Louwrier

Productie: Hekwerk Theaterproducties/Likeminds

Met dank aan: Mark Colijn, Titus Tiel Groenestege, Henry van Loon