Superjobs

Superjobs in kinderopvang voor sportieve en creatieve talenten Sportieve en creatieve talenten met een MBO of HBO diploma kunnen aan de slag in een superleuke job in de kinderopvang in Amsterdam West. Verruimde kwalificatie eisen voor BSO Niet iedereen weet dat de kwalificatie eisen om te mogen werken als pedagogisch medewerker in de buitenschoolse opvang (BSO) vorig jaar zijn verruimd. Dit betekent dat professionals met een MBO of HBO diploma in een sportieve of creatieve richting de mogelijkheid hebben op hun eigen wijze hun talenten in te zetten voor het werken met kinderen in de leeftijd van 4 t/m 13 jaar.
Talenten inbrengen voor kinderen
“Dit is voor alle partijen een fantastische ontwikkeling!” zegt Yolande Willems, manager bij AKROS kinderopvang in Amsterdam. “Het biedt professionals de kans om hun talenten in praktijk te brengen bij kinderen die open staan voor nieuwe dingen. Kinderen leren van echte vakmensen spelenderwijs musiceren, schilderen, toneelspelen of gaan sportieve uitdagingen aan. Ouders zijn blij met dit extra aanbod voor hun kinderen. Voor professionals is BSO-werk prima te combineren met ander parttime of freelance werk (ZZP).” Samen in gesprek AKROS nodigt afgestudeerden en professionals uit om kennis te maken en in gesprek te gaan. Bij een wederzijdse klik en geschiktheid (neem je cv mee) volgt snel een contract en kunnen professionals in juli aan de slag. Pedagogisch medewerkers met kwalificaties voor kinderdagverblijven en voorscholen zijn natuurlijk ook welkom.
Afspraak Interesse? Maak dan een afspraak. Info/contact: 020 – 26 10 500. De verruimde kwalificatie-eisen zijn hier te vinden: www.akros-amsterdam.nl/vacatures.