Super Sunday op Xenios doet naam eer aan

Vooraf was zondag 11 oktober door de organisatie gebombardeerd tot Super Sunday. Maar bijna niemand had durven dromen dat het zo super zou worden. Het begon allemaal met een clinic voor de jongste jeugd waar maar liefst 120 kinderen op af kwamen. Ze genoten in de stralende zon van de clinic en kregen als klap op de vuurpijl een bidon cadeau van onze nieuwe hoofdsponsor BP Zwart.
BP Zwart sponsoer xenios wk4215BP Zwart was samen met de andere sponsoren en de donateurs uitgenodigd om de wedstrijden van Dames en Heren 1 bij te wonen. Op deze manier wil Xenios de binding tussen de sponsoren en de vereniging (en vice versa) nog groter maken. Iedereen was getuige van een prachtige zege van Dames 1 op Purmerend. De dames wonnen met 3-2 en staan daardoor nu nummer 3 op de ranglijst. Ook Heren 1 trakteerde het publiek op een prachtige wedstrijd. De mannen versloegen het sterke Bennebroek met 4-2 en daarmee werd de koppositie behouden. Mede dankzij de meegereisde uitsupporters steeg het aantal mensen langs de lijn richting de 500. Een deel van de supporters bestond uit de Xenioten die actief zijn in onze breedteteams. Die zorgden dit weekend niet alleen voor veel gezelligheid, maar ook nog eens voor veel punten.

Alsof dat nog niet genoeg was, zette voorzitter Titia de vaste scheidsrechters in het zonnetje in het kader van de week van de scheidsrechter. Tot slot overhandigde zij de teamfoto’s van Dames en Heren 1 op A3 formaat aan de nieuwe hoofdsponsor BP Zwart. Daarbij gaat een speciaal woord van dank uit naar onze clubfotograaf Bart Scheulderman. Hij heeft bovendien de hele Super Sunday op foto’s vastgelegd. Zie daarvoor www.hockeyfoto.nu.

Kortom: in alle opzichten was het een zeer geslaagde zondag en met recht een Super Sunday. Top georganiseerd door de evenementencommissie in samenwerking met de sponsorcommissie.