“Super summer deal” bij Louiszoon

Zoals u al eerder in de Westerpost heeft kunnen lezen opende begin dit jaar Dave Louiszoon zijn eigen nieuwe sportschool: Louiszoon Health Club Amsterdam. De sportschool is gevestigd aan de Eliza van Calcarstraat 2 in Osdorp naast het Calandlyceum.

Inmiddels hebben veel sporters deze unieke sportschool ontdekt en zijn vooral te spreken over de individuele aandacht die men hier krijgt, jong en oud vinden het echt fijn geen nummer te zijn, maar dat je alle hulp en aanwijzingen krijgt tijdens het sporten. Dave vindt dit heel belangrijk: “want niets is zo slecht als je op een verkeerde manier aan het sporten bent”. Ook blijkt het dat de persoonlijke programma’s die hier voor je gemaakt worden echt zijn vruchten af werpt, na een aantal weken is al direct resultaat geboekt, wat tot uiting komt na het afnemen van de fitheidstest.

Ondanks dat er best veel verschillende groepslessen georganiseerd worden, zo’n vijfentwintig worden de meeste zeer goed bezocht en zijn de deelnemers enthousiast over de kwaliteit.

Om nog meer mensen kennis te laten maken met deze fijne sportschool is er tot 1 mei 2018 een leuke actie bedacht: de SUPER SUMMER DEAL, hierbij kun je 12 weken onbeperkt sporten voor maar € 99,00. Nog even de voordelen van deze deal op een rijtje: geen inschrijfkosten, meer dan 125 groepslessen per maand, sporten onder toezicht van deskundige begeleiding, gratis trainingsprogramma op maat laten maken, het abonnement loopt automatisch af, sporten in de nieuwste fitnessclub van Amsterdam, ruime openingstijden: sporten wanneer je wilt.

Maak gebruik van deze SUPER SUMMER DEAL. Meer informatie vindt u op www.louiszoon.nl