Super kerst occasionshow bij Auto Marré

Wist u dat Auto Marre sinds 1926 als familiebedrijf de oudste Fiat dealer van Nederland is en dat wij u niet alleen alles kunnen vertellen over uw Fiat maar u ook advies kunnen geven over onderhoud, reparatie, schade en verzekering van uw Fiat.

Van 21 t/ 31 december bent u van harte welkom op onze super kerst occasionshow. Tijdens deze kerstshow geniet van een aantal extra voordelen. Onder andere: tot € 2000,- extra inruil korting boven de ANWB koerslijst, tot maar liefst € 2000,– korting wanneer u geen auto inruilt, uitgestelde betaling van 12 maanden met een maximum van € 5000,– 0% rente, 12 maanden autoexpert garantie. Kortom op deze kerstshow is er veel voordeel te behalen.

Tevens is er een groot assortiment met Fiat occasions, maar ook occasions van andere merken, u vindt zeker een prachtige occasion uit deze voorraad.  Wilt vooraf vast een kijkje nemen of er voor u een interessante auto bij staat, dan kunt u alvast even kijken op www.automarre.nl.

 

Indien u in deze periode een auto bij ons koopt dan maakt u ook nog eens kans op zo’n schitterende ipad. Onder de kopers wordt namelijk een ipad verloot.

Dus kom even gezellig langs in de showroom op de Turbinestraat 15 in Amsterdam. Voor info kunt u bellen naar 020 4880888.

Auto Marré wenst u alvast fijne feestdagen en een voortreffelijk 2014!

Tot ziens in de showroom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.